Εκκενώνεται ο σταθμός Λαρίσης και δύο ξενοδοχεία μετά από τηλεφωνήματα για βόμβα

Εκκενώνεται ο σταθμός Λαρίσης και δύο ξενοδοχεία μετά από τηλεφωνήματα για βόμβα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Εκκενώνεται ο σταθμός Λαρίσης και δύο ξενοδοχεία στην γύρω περιοχή μετά από απειλή για τοποθέτηση βόμβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστος έκανε τρία τηλεφωνήματα. To πρώτο στις 8:40 στην ΕΛΑΣ, όπου και ο άγνωστος ενημέρωσε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στον σταθμό του μετρό «Σταθμός Λαρίσης».

Ακολούθησε τηλεφώνημα για βόμβα που έχει τοποθετηθεί στο ξενοδοχείο Stanley που βρίσκεται πάνω από τον σταθμό του μετρό «Μεταξουργείο».

Λίγα λεπτά αργότερα, έπειτα από 3ο τηλεφώνημα ο άγνωστος ενημέρωσε για τοποθέτηση βόμβας στο ξενοδοχείο Novotel στον Άγιο Παντελεήμονα, στην οδό Μιχαήλ Βόδα. 

Η αστυνομία έχει ήδη εκκενώσει στον σταθμό Λαρίσης και δύο ξενοδοχεία σε Μεταξουργείο και Άγιο Παντελεήμονα, λόγω απειλής για βόμβα ενώ διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο Θ. Δηλιγιάννη, στην οδό Οδό Οδυσσέως από το ύψος της Κολωνού ως το ύψος της διασταύρωσης με τη Δηλιγιάννη και στη Μιχαήλ Βόδα από το ύψος της διασταύρωσης με τη Λιοσίων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM