Δυστύχημα στα Τέμπη: Βίντεο συμπαράστασης του CNN Turk, με τη φωνή της Φαραντούρη

Δυστύχημα στα Τέμπη-CNN Turk: Βίντεο συμπαράστασης με τραγούδι Φαραντούρη Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Μήνυμα συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στέλνει το τουρκικό δίκτυο CNN Turk μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του. 

To τουρκικό μέσο αναφέρει πως η «γειτονική Ελλάδα αναρρώνει από το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της. Ευχόμαστε συλλυπητήρια για τους 46 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και υπομονή προς τους οικείους τους. Σε αυτή τη θλιβερή μέρα, στεκόμαστε δίπλα στον αδελφό λαό της Ελλάδας. Μοιραζόμαστε τον πόνο σας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο που περιλαμβάνει πλάνα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών είναι «ντυμένο» με το τραγούδι «Μοιρολόι» με την φωνή της Μαρίας Φαραντούρη.

Στους 57 ανέρχεται ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών που έχουν ανασυρθεί έως τώρα από τα συντρίμμια των δύο τρένων. Συνολικά 48 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται μετά τον τραυματισμό τους στο δυστύχημα στα Τέμπη, από τους οποίους οι έξι βρίσκονται σε μονάδα εντατικής θεραπεία.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM
ΓΑΖΑ ΧΑΜΑΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ισραήλ «αψηφά τις διεθνείς εκκλήσεις»: Γιατί η αμερικανική πρόταση για τη Γάζα «δεν ικανοποιεί τη Χαμάς»

Παράλληλα με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας, το Ισραήλ έχει επιταχύνει την επέκταση των ισραηλινών οικισμών στη Δυτική Όχθη
LIFO NEWSROOM