ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Release Athens x SNF Nostos: Οι Wu-Tang Clan έρχονται στην Πλατεία Νερού

Release Athens x SNF Nostos: Οι Wu-Tang Clan έρχονται στην Πλατεία Νερού Facebook Twitter
Φωτ.: Release
0

Το Release Athens x SNF Nostos υποδέχεται την Πέμπτη 27 Ιουλίου τους Wu-Tang Clan, στην Πλατεία Νερού.

Οι Wu-Tang Clan, ένα από τα σπουδαιότερα χιπ χοπ συγκροτήματα όλων των εποχών, μετρούν 30 και πλέον χρόνια στην παγκόσμια μουσική σκηνή και φέτος θα κλείσουν το φεστιβάλ με τον ιδανικότερο τρόπο.

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 11:00.

Παράλληλα θα διατεθούν και περιορισμένα VIP εισιτήρια, με προνομιακές παροχές όπως ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Διαθέσιμο θα είναι και ένα διήμερο εισιτήριο για Wu Tang Clan (TBA 27/7/23, Πλατεία Νερού) + Röyksopp, Tash Sultana & TBA(21/6/23, Πλατεία Νερού + Ξέφωτο ΚΠΙΣΝ).

30 και πλέον χρόνια Wu-Tang Clan

Οι Wu-Tang Clan δημιουργήθηκαν επίσημα στο Staten Island της Νέας Υόρκης το 1992 με αρχικά μέλη τους RZA, GZA, Ol' Dirty Bastard, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God και Masta Killa.

Σύντομα στην ομάδα προστέθηκε και ο Cappadonna. Οι Wu-Tang Clan θεωρούνται ως μια ομάδα με μεγάλη επιρροή στο χιπ χοπ, βοηθώντας στη διάδοση και ανάπτυξη διάφορων στιλ αλλά και των σκληροπυρηνικών χιπ χοπ της Ανατολικής Ακτής.

Η μουσική τους ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με τον κινηματογράφο, καθώς χρησιμοποιούσαν κατά βάση samples από την 7η Τέχνη ειδικά δε, από ταινίες πολεμικών τεχνών. Από εκεί πήραν και το όνομά τους.

Διεκδίκησαν την ανεξαρτησία τους από τις δισκογραφικές εταιρείες. Τα κατάφεραν και εξελίχθηκαν σε επιτυχημένους επιχειρηματίες χτίζοντας τη δική τους αυτοκρατορία με βιβλία, ρούχα, video games.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM