Η Disney απαγόρευε στη Σελένα Γκόμεζ να λέει μια φράση: «Έπρεπε να είμαι πρότυπο»

Η Disney απαγόρευε στη Σελένα Γκόμεζ να λέει μια φράση: «Έπρεπε να είμαι πρότυπο» Facebook Twitter
Φωτ.: @selenagomez/Instagram
0

Η Σελένα Γκόμεζ ισχυρίζεται ότι η Disney της είπε «ρητά» να μην λέει τη φράση «What the hell?» [Τι στον διάολο;].

«Δεν ήμουν άγριο παιδί σε καμία περίπτωση, αλλά ήμουν στη Disney, οπότε έπρεπε να βεβαιωθώ ότι δεν θα έλεγα "Τι στο διάολο;" μπροστά σε κανέναν», δήλωσε η 30χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια στο Vanity Fair για το τεύχος 2023 Hollywood.

Όπως εξήγησε, «πίεζε» τον εαυτό της να είναι «το καλύτερο πρότυπο» που θα μπορούσε, ενώ πρωταγωνιστούσε στο «Wizards of Waverly Place» ως Alex Russo από το 2007 έως το 2012.

«Τώρα πιστεύω ότι το καλύτερο πρότυπο είναι να είσαι ειλικρινής, ακόμη και με τα άσχημα και περίπλοκα κομμάτια του εαυτού σου», είπε.

Η Σελένα Γκόμεζ διευκρίνισε επίσης στη συνέντευξη ότι από τότε που μίλησε με ειλικρίνεια για την ψυχική υγεία της στο ντοκιμαντέρ «My Mind and Me» του Apple TV+, δεν την «στοιχειώνει πλέον η ιδέα ότι ο κόσμος θα την συνδέει για πάντα» με τη Disney.

«Σίγουρα νιώθω απελευθερωμένη από αυτό», σημείωσε. «Δεν είναι ότι ντρέπομαι για το παρελθόν μου, απλώς έχω δουλέψει τόσο σκληρά για να βρω το δρόμο μου. Δεν θέλω να είμαι αυτή που ήμουν. Θέλω να είμαι αυτή που είμαι».

Η Disney απαγόρευε στη Σελένα Γκόμεζ «μια πολύ συνηθισμένη φράση» Facebook Twitter
Στην πρεμιέρα του "Surf's Up" στο Λος Άντζελες, τον Ιούνιο του 2007. Φωτ.: EPA/PAUL BUCK

Στο παρελθόν έχει μιλήσει πολλές φορές για την εξέλιξή της από τότε που ήταν σταρ της Disney και μάλιστα έγινε πρωτοσέλιδο λέγοντας ότι «παραιτήθηκα από την ζωή μου».

«Υπέγραψα με τη ζωή μου στη Disney σε πολύ νεαρή ηλικία και δεν ήξερα τι έκανα», δήλωσε τον Αύγουστο του 2021. 

Ωστόσο, λίγο μετά τις συγκεκριμένες δηλώσεις, διευκρίνισε ότι ήταν «απόλυτα περήφανη» για τη δουλειά που έκανε με τη Disney.

«Κατά κάποιο τρόπο διαμόρφωσε αυτό που είμαι», είχε πει η Σελένα Γκόμεζ, προσθέτοντας ότι «σίγουρα» δεν είχε κανένα δισταγμό να ενταχθεί στο καστ του «Only Murders in the Building» στο Hulu - μία από τις υπηρεσίες streaming της Disney.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΟΙΟ HANDALA

Διεθνή / Το Ισραήλ κατέλαβε το πλοίο Handala του «Στόλου για την Ελευθερία» που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα

Σε πλάνα που αναμεταδίδονταν απευθείας από τους ακτιβιστές διακρίνονται οι περισσότεροι, καθισμένοι στη γέφυρα, πολλοί με τα χέρια ψηλά - «Οι αλήτες του Νετανιάχου ανέβηκαν στο Handala»
LIFO NEWSROOM
Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Διεθνή / Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Γάζα, πολλοί ενώ αναζητούσαν ανθρωπιστική βοήθεια - Οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός σταμάτησαν, ενώ η πείνα θερίζει αμάχους και παιδιά
LIFO NEWSROOM
Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Διεθνή / Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Η κυβέρνηση Τραμπ υιοθετεί την τεχνητή νοημοσύνη για να καταργήσει μαζικά ομοσπονδιακούς κανονισμούς, με στόχο τη μείωση στο μισό των ρυθμιστικών εντολών ως το 2026
LIFO NEWSROOM
Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Διεθνή / Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Κλιμακώνεται η σύγκρουση στα σύνορα Καμπότζης–Ταϊλάνδης, με περισσότερους από 30 νεκρούς και καταγγελίες για παραβίαση θαλάσσιου χώρου - Σε συναγερμό ΟΗΕ και ASEAN.
LIFO NEWSROOM