Αγία Παρασκευή: Ληστεία σε τράπεζα, υπό την απειλή δυναμίτιδας

Περιπολικό της αστυνομίας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ληστεία σε τράπεζα υπό την απειλή δυναμίτιδας σημειώθηκε σε τράπεζα στην Αγία Παρασκευή, περίπου στις 13:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης μπήκε ως πελάτης στην τράπεζα, περιμένοντας στην ουρά. Όταν ήρθε η σειρά του, με το πρόσχημα ότι κρατά δυναμίτιδα απείλησε τον υπάλληλο.

Ο υπάλληλος του έδωσε 4.000-4.500 ευρώ και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης φορούσε μάσκα κορωνοϊού και σκούρα ρούχα. Ο υπάλληλος ειδοποίησε τις αρχές, ωστόσο, προς το παρόν δεν τον έχουν εντοπίσει.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM