Ο Άντριου Τέιτ ήταν βίαιος, λέει πρώην σύντροφός του- Πώς την έπεισε να δουλέψει για εκείνον

Πρώην σχέση του Andrew Tate αποκαλύπτει πως την οδήγησε μετέτρεψε σε σεξεργάτρια Facebook Twitter
0

Μια Βρετανίδα που υποστηρίζει ότι διατηρούσε σχέση με τον influencer Andrew Tate, είπε στο BBC πώς την ενθάρρυνε να εργαστεί για την εταιρεία του με τις κάμερες, πριν γίνει παρεμβατικός και βίαιος.

«Είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν αισθάνομαι θύμα. Όλες οι επιλογές που έκανα ήταν με τη δική μου ελεύθερη βούληση. Δεν με έδεσε σε μια σακούλα, δεν με έβαλε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού και δεν με οδήγησε εκεί», λέει η Sophie. «Αλλά ήξερε τι έκανε. Σε ποιο σημείο η συναισθηματική ή ψυχολογική χειραγώγηση μετατρέπεται σε εξαναγκασμό για να κάνεις κάτι;» συμπλήρωσε.

Ο Andrew Tate - και ο αδελφός του Tristan - βρίσκονται υπό κράτηση στη Ρουμανία, ενώ η αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες για βιασμό και εμπορία ανθρώπων.

Η Sophie-το οποίο δεν είναι το πραγματικό της όνομα αναφέρει το BBC- τώρα βοηθάει τους εισαγγελείς στην έρευνά τους. Δήλωσε στην εκπομπή File on 4 του BBC Radio 4 ότι ο Tate την προσέγγισε «εντελώς ξαφνικά» στο Facebook και ήταν πολύ γοητευτικός. «Με παρέσυρε κατά κάποιο τρόπο να πιστέψω ότι ήταν κάποιος που μπορούσα να εμπιστευτώ και κάποιος που ήθελε πραγματικά να κάνει σχέση μαζί μου», εξηγεί.

Ο Andrew Tate της ζήτησε να δουλέψει για εκείνον

Αφού μίλησε μαζί του στο διαδίκτυο, συμφώνησε να ταξιδέψει στο σπίτι του στη ρουμανική πρωτεύουσα, το Βουκουρέστι. «Ήμουν σε μια φάση της ζωής μου όπου όλα μου φαίνονταν λίγο βαρετά και λίγο ανιαρά και αυτή η ιδέα μιας περιπέτειας μου φαινόταν ελκυστική», εξηγεί. Καθώς η σχέση τους εξελισσόταν, η Sophie επισκεπτόταν τακτικά τον Tate στη Ρουμανία. Εκείνος της συμπεριφερόταν σαν κοπέλα του, αλλά σύντομα άρχισε να της ζητάει να δουλέψει γι' αυτόν. «Μια-δυο φορές μου είχε πει: "Πρέπει να το κάνεις, θα βγάλεις μια περιουσία, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις αν δεν θέλεις. Βγάζω αρκετά χρήματα"», λέει η Sophie.

«Αλλά πάντα μου υπενθύμιζε ότι η επιλογή υπήρχε και αυτό εξελίχθηκε σε παραινέσεις: "Αν με αγαπάς, θα το κάνεις. Αν νοιαζόσουν για μένα, θα το έκανες. Μπορούμε να βγάλουμε τόσα χρήματα". Και με την πάροδο του χρόνου, απλά με τσαλαπατούσε, τελικά με οδήγησε να σκεφτώ: "Ίσως έχει δίκιο, ίσως θα έπρεπε να το κάνω"», είπε η κοπέλα.

Η Sophie είχε δουλέψει και στο παρελθόν στη βιομηχανία ταινιών για ενήλικες, οπότε ήταν ανοιχτή σε αυτή την πρόταση. Αλλά λέει πως εξαναγκασμένη και ανησυχούσε ότι αν αρνιόταν αυτό που της ζητούσε, μπορεί να τον έχανε. 

Πώς λειτουργούσε ο Andrew Tate 

Σε μια σελίδα που έχει πλέον διαγραφεί στον ιστότοπό του, ο Tate περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε την επιχείρησή του με τις κάμερες και όσα αναφέρει ταιριάζουν σε πολλά σημεία με όσα είπε η Sophie. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το BBC, περιγράφει τη δουλειά του ως εξής: «Να γνωρίσω μια κοπέλα, να βγω μερικά ραντεβού, να κοιμηθώ μαζί της, να την κάνω να με ερωτευτεί, ώστε να κάνει ό,τι της πω». Το βίντεο συνεχίζει: «Και μετά να την βάλω σε web-cam ώστε να γίνουμε πλούσιοι μαζί».

Η Sophie λέει ότι κέρδιζε περίπου 800 λίρες για έξι ώρες εργασίας, και από τα χρήματα αυτά ο Tate έπαιρνε το 50%. Με την πάροδο του χρόνου, η Sophie λέει ότι η συμπεριφορά του Tate απέναντί της επιδεινώθηκε. Ισχυρίζεται ότι γινόταν όλο και πιο παρεμβατικός, επιβάλλοντάς της χρηματικά πρόστιμα αν έβγαινε έξω χωρίς την άδειά του, και ότι γινόταν βίαιος.

«Υπήρξε κάποια διαφωνία, με κράτησε στον τοίχο και με χαστούκισε πολύ δυνατά και με αποκάλεσε π@@@να"", λέει.

«Η περισσότερη βία ήταν σεξουαλική, αυτό είναι προφανώς κάτι που του αρέσει. Του αρέσει να νιώθει ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο της γυναίκας και να νιώθει ότι μπορεί να της πάρει τη ζωή ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι μια μεγάλη σεξουαλική διέγερση γι' αυτόν», εξηγεί.

«Ήμουν τόσο προσηλωμένη στο να θέλω απλώς να τον ευχαριστήσω και να θέλω απλώς να είναι ευτυχισμένος. Αλλά κοιτάζοντας πίσω, συνήθιζε να με πνίγει, σε σημείο που λιποθύμησα μια φορά και νομίζω ότι τότε πανικοβλήθηκε γιατί ήξερε ότι το είχε παρατραβήξει» κατέληξε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μαχμούντ Αμπάς χαιρετίζει τη συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα και καλεί σε μόνιμη πολιτική λύση

Διεθνή / Ο Μαχμούντ Αμπάς χαιρετίζει τη συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα και καλεί σε μόνιμη πολιτική λύση

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ και τους μεσολαβητές – Ζήτησε τερματισμό της κατοχής και δημιουργία ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους
LIFO NEWSROOM
Εκεχειρία στη Γάζα: Τι γνωρίζουμε για τους ομήρους - Στις 12 οι υπογραφή της πρώτης φάσης της συμφωνίας

Διεθνή / Εκεχειρία στη Γάζα: Τι γνωρίζουμε για τους ομήρους - Στις 12 οι υπογραφή της πρώτης φάσης της συμφωνίας

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιχειρεί να τερματίσει τον πόλεμο στη Γάζα με ένα τολμηρό σχέδιο ανταλλαγής ομήρων και κρατουμένων - Ποιοι παραμένουν αιχμάλωτοι, τι προβλέπει η συμφωνία και ποιοι κίνδυνοι παραμονεύουν στην πορεία προς την ειρήνη
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Ειρήνης και Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ κοντά σε μια ιστορική συμφωνία

Διεθνή / Νόμπελ Ειρήνης και Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ κοντά σε μια ιστορική συμφωνία

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται κοντά στη μεγαλύτερη διπλωματική επιτυχία της προεδρίας του: συμφωνία ειρήνης Ισραήλ–Χαμάς - Όμηροι, εκεχειρία και πολιτικές ισορροπίες καθορίζουν το αποτέλεσμα
LIFO NEWSROOM
Το Ευρωκοινοβούλιο αποφάσισε: «Μπριζόλα», «μπιφτέκι», «λουκάνικο» είναι λέξεις μόνο για κρέας

Διεθνή / Το Ευρωκοινοβούλιο αποφασίζει: «Μπριζόλα», «μπιφτέκι», «λουκάνικο» είναι λέξεις μόνο για κρέας

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της απαγόρευσης όρων όπως «μπιφτέκι», «μπριζόλα» και «λουκάνικο» για φυτικά προϊόντα - Κτηνοτρόφοι υπέρ, καταναλωτές και βιομηχανία τροφίμων κατά — Τι σημαίνει η απόφαση για την αγορά vegan τροφίμων στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM
Μαντλίν ΜακΚάν: Ξεκίνησε η δίκη της 24χρονης που παρίστανε και παρενοχλούσε τους γονείς του αγνοούμενου κοριτσιού

Διεθνή / Μαντλίν ΜακΚάν: Ξεκίνησε η δίκη της 24χρονης που παρίστανε το αγνοούμενο κορίτσι

Τον Απρίλιο του 2024, η Τζούλια Βάντελτ τηλεφώνησε περισσότερες από 60 φορές σε μία ημέρα στους γονείς της Μαντλίν - «Δώστε μου μία ευκαιρία, δεν είμαι ψεύτρα», εκλιπαρούσε σε ένα μήνυμα που είχε αφήσει στον τηλεφωνητή της οικογένειας
LIFO NEWSROOM
Εκεχειρία στη Γάζα: Ισραήλ και Χαμάς συμφώνησαν μετά από δύο χρόνια πολέμου - Τι περιλαμβάνει η πρώτη φάση

Διεθνή / Εκεχειρία στη Γάζα: Ισραήλ και Χαμάς συμφώνησαν μετά από δύο χρόνια πολέμου - Τι περιλαμβάνει η πρώτη φάση

Μετά από δύο χρόνια αιματηρού πολέμου, Ισραήλ και Χαμάς καταλήγουν σε συμφωνία εκεχειρίας με μεσολάβηση του Ντόναλντ Τραμπ - Όλοι οι όμηροι απελευθερώνονται, αρχίζει η απόσυρση του ισραηλινού στρατού και ανοίγει ο δρόμος για ειρήνη στη Μέση Ανατολή
LIFO NEWSROOM
Διαδηλώσεις στο Εκουαδόρ: Οργή για την κατάργηση της επιδότησης καυσίμων

Διεθνή / Διαδηλώσεις στο Εκουαδόρ: Οργή για την κατάργηση της επιδότησης καυσίμων

Διαδηλωτές επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του Προέδρου του Ισημερινού, Ντάνιελ Νόμποα, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για την κατάργηση της επιδότησης καυσίμων. Πέντε άτομα συνελήφθησαν και η κατάσταση έκτακτης ανάγκης συνεχίζεται.
LIFO NEWSROOM
Ιλαρία Σάλις: Από τα ουγγρικά κελιά στο Ευρωκοινοβούλιο - Το σύμβολο της μάχης για τη δημοκρατία στην Ευρώπη

Διεθνή / Ιλαρία Σάλις: Από τα ουγγρικά κελιά στο Ευρωκοινοβούλιο - Το σύμβολο της μάχης για τη δημοκρατία στην Ευρώπη

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2025, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε με οριακή πλειοψηφία υπέρ της διατήρησης της ασυλίας της, απορρίπτοντας το αίτημα των ουγγρικών αρχών για άρση της
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ - Χαμάς: Ο Τράμπ ανακοίνωσε συμφωνία για απελευθέρωση των Ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ - Χαμάς: Ο Τράμπ ανακοίνωσε συμφωνία για απελευθέρωση των Ομήρων

Κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για απελευθέρωση των ομήρων  ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πετυχαίνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα προς τη λήξη του πολέμου. 
LIFO NEWSROOM
«Τα στέλνουν να σκοτωθούν»: Κολομβιανοί μισθοφόροι εκπαιδεύουν παιδιά στον πόλεμο του Σουδάν

Διεθνή / «Τα στέλνουν να σκοτωθούν»: Κολομβιανοί μισθοφόροι εκπαιδεύουν παιδιά στον πόλεμο του Σουδάν

Πρώην στρατιώτες που στρατολογήθηκαν από ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας περιγράφουν πώς εκπαίδευαν ανήλικους μαχητές υπό την αιγίδα παραστρατιωτικών δυνάμεων
LIFO NEWSROOM