Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Επιστολές αποκαλύπτουν πόσο δύσκολα περνούσε μετά τον χωρισμό -«Έχω γονατίσει»

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Επιστολές αποκαλύπτουν πόσο δύσκολα περνούσε μετά τον χωρισμό -«Έχω γονατίσει» Facebook Twitter
Φωτ: GettyImages
0

Πτυχές από τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τα όσα βίωνε την περιόδου του χωρισμού της αποκαλύπτουν επιστολές της, που βγαίνουν σε δημοπρασία.

Με ειλικρίνεια η πριγκίπισσα Νταϊάνα μιλά για τη λύπη της σχετικά με το διαζύγιο, αφήνοντας αιχμές κατά της βασιλικής οικογένειας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε λόγο για απομόνωση και εξέφραζε τους φόβους της ότι το τηλέφωνό της παρακολουθείται.

Οι 32 επιστολές, που τίθενται σε δημοπρασία, χρονολογούνται από τα τέλη του 1995 και καθ΄ όλη τη διάρκεια του 1996, έχοντας παραλήπτες το ζευγάρι Σούζι και Τάρεκ Κέισεμ.

Οι Κάσεμ κράτησαν κάποιες από τις πιο προσωπικές και εμπιστευτικές επιστολές και τις άλλες τις βγάζουν στο «σφυρί».

Οι επιστολές της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Σε ένα γράμμα με ημερομηνία 28 Απριλίου 1996, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ακύρωσε επίσκεψή της στην όπερα λόγω της πίεσης του χωρισμού της.

«Περνάω πολύ δύσκολες στιγμές και η πίεση είναι σοβαρή και έρχεται από όλες τις πλευρές. Είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να κρατάς το κεφάλι σου ψηλά και σήμερα έχω γονατίσει. Απλά λαχταράω να περάσει το διαζύγιο, καθώς το πιθανό κόστος είναι τεράστιο», έγραφε.

Στις 2 Δεκεμβρίου 1995 - την επομένη της ημέρας που η βασίλισσα Ελισάβετ, συμβούλευσε τον Κάρολο και την Νταϊάνα να χωρίσουν, έγραψε: «Μπορεί να με έχουν περιγράψει ως πεταλούδα, αλλά δεν θέλω να πετάξω μακριά από αυτή την υπέροχη οικογένεια». Αναφερόταν στην οικογένεια Κάσεμ, τους οποίους ευχαρίστησε για την συμπαράσταση.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Επιστολές αποκαλύπτουν πόσο δύσκολα περνούσε μετά τον χωρισμό -«Έχω γονατίσει» Facebook Twitter

Αφήνοντας αιχμή για την βασιλική οικογένεια, η πριγκίπισσα Νταϊάνα: σημείωσε: «Είμαι εξαιρετικά συγκινημένη από το πόσο προστατευτικοί είστε και οι δύο για μένα... Δεν το έχω συνηθίσει αυτό!».

Οι Κάσεμ θα δημοπρατήσουν τις επιστολές, που κρατούσαν για 27 χρόνια, στον οίκο Lay’s με τιμή 90.000 λίρες.

«Η ιδιοκτησία αυτών των συγκλονιστικών επιστολών είναι μια ευθύνη που οι Κάσεμ δεν επιθυμούν να μεταβιβάσουν στα παιδιά ή τα εγγόνια τους. Αποφάσισαν να πουλήσουν τις επιστολές και να χρησιμοποιήσουν τα έσοδα από την πώληση για να στηρίξουν φιλανθρωπικές οργανώσεις», ανέφερε ο οίκος δημοπρασιών.

Όπως αναφέρει, ορισμένες επιστολές περιγράφουν το άγχος που βίωνε η πριγκίπισσα Νταϊάνα αλλά και η δύναμη του χαρακτήρα της.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μπορείτε να πείτε πώς πέθανε;»: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επικρίνει την UEFA για τον φόρο τιμής στον «Παλαιστίνιο Πελέ»

Διεθνή / «Μπορείτε να πείτε πώς πέθανε;»: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επικρίνει την UEFA για τον φόρο τιμής στον «Παλαιστίνιο Πελέ»

O πρώην ποδοσφαιριστής Σουλεϊμάν αλ-Ομπέιντ, γνωστός ως «Παλαιστίνιος Πελέ», πέθανε την Τετάρτη στη νότα Γάζα, όταν ισραηλινές δυνάμεις επιτέθηκαν σε πολίτες που περίμεναν ανθρωπιστική βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Ανησυχητική έκρηξη σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων στο διαδίκτυο - Νέα στοιχεία

Διεθνή / Ανησυχητική έκρηξη σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων στο διαδίκτυο - Νέα στοιχεία

Τεχνολογικές εταιρείες, όπως το Snapchat και το Facebook, δήλωσαν ότι μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2024 εντόπισαν πάνω από 9.600 περιστατικά διαδικτυακής παρενόχλησης και προσέγγισης ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Διεθνή / Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Στο επίκεντρο της συμφωνίας βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου διαμετακομιστικού διαδρόμου, που θα ονομαστεί «Διαδρομή Τραμπ για Διεθνή Ειρήνη και Ευημερία»
LIFO NEWSROOM
Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Διεθνή / Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Η γενική εισαγγελέας χαιρέτισε την απόφαση, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του Μπόζμπεργκ «αποτυχημένη δικαστική υπέρβαση» και «μεγάλη νίκη» για την ατζέντα του Τραμπ
LIFO NEWSROOM