Θεσσαλονίκη: Έκαψαν τη μηχανή 21χρονου γιατί «τον πέρασαν για αστυνομικό»

Θεσσαλονίκη: Του έκαψαν τη μηχανή γιατί «τον πέρασαν για αστυνομικό» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Το δίκυκλο μοτοποδήλατό του να γίνεται στάχτη, είδε χθες τα ξημερώματα 21χρονος νεαρός από τη Θεσσαλονίκη, που για κακή του τύχη «έπεσε» πάνω σε ομάδα άγνωστων ατόμων που κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Το γεγονός συνέβη γύρω στη 1.00 τα ξημερώματα όταν ο ανυποψίαστος μοτοσικλετιστής διερχόταν με τη μηχανή του, από την Ανώνυμη Οδό, εντός του ΑΠΘ και βρέθηκε ενώπιον ομάδας, περίπου δεκαπέντε ατόμων, που έδειξαν αρνητικές διαθέσεις απέναντί του.

Όπως κατήγγειλε ο 21χρονος, στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, «οι δράστες φέρεται να τον πέρασαν για αστυνομικό και κινήθηκαν εναντίον του», με συνέπεια ο ίδιος να εγκαταλείψει τη μηχανή του στο σημείο και να διαφύγει προκειμένου να σωθεί.

Την υπόθεση ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM