ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Καθηγητής έκανε χρήση ναρκωτικών μπροστά σε μαθητές γυμνασίου

Συνελήφθη καθηγητής που είχε κάνει χρήση ναρκωτικών μπροστά σε μαθητές γυμνασίου Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash/Αρχείο
0

Ένας καθηγητής καλλιτεχνικών σε γυμνάσιο των προαστίων του Νιου Τζέρσεϊ συνελήφθη μετά από χρήση ναρκωτικών μπροστά σε μαθητές του.

Ο 57χρονος Frank Thompson, καθηγητής στο Roosevelt Intermediate School στο Westfield, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε αίθουσα του δεύτερου ορόφου του σχολείου λίγο μετά τις 9 π.μ. στις 29 Νοεμβρίου 2022, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Westfield.

Η αστυνομία είπε ότι ο Thompson είχε περίεργη συμπεριφορά που παρατήρησαν οι μαθητές  ενώ του παρείχε τις πρώτες βοήθειες μία νοσοκόμα του σχολείου.

Ένας αστυνομικός που ανταποκρίθηκε αμέσως στην κλήση αναγνώρισε τα σημάδια που έδειχναν ότι είχε πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών και του έκανε ένεση υδροχλωρικής ναλοξόνης ή Narcan, που κουβαλούσε πάνω του, όπως είπαν οι αρχές.

Ο Thompson έδειξε γρήγορα σημάδια βελτίωσης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, η αστυνομία ανακάλυψε φαιντανύλη και σύνεργα στην ντουλάπα της τάξης.

Σε μια επιστολή προς τους γονείς, η σχολική περιφέρεια είπε ότι η τάξη ήταν σφραγισμένη και στη συνέχεια απολυμάνθηκε, όπως ανέφερε το Fox 5.

Ενώ το περιστατικό συνέβη τον Νοέμβριο, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες μόλις την περασμένη Πέμπτη για κατοχή ελεγχόμενης επικίνδυνης ουσίας, κατοχή σύνεργων ναρκωτικών, που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ευημερία των παιδιών μεταξύ άλλων.

Η ακρόαση του δικαστηρίου έχει οριστεί για την 1η Φεβρουαρίου.

«Ενώ η Δημόσια Σχολική Περιφέρεια του Westfield δεν μπορεί να σχολιάσει θέματα προσωπικού που είναι εμπιστευτικά, θα διατηρήσουμε τη συνεχή εστίαση στην ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού και στη διατήρηση της ακεραιότητας του μαθησιακού περιβάλλοντος της τάξης», ανέφερε ο έφορος Δρ. Raymond González.

«Είμαστε ευγνώμονες για την ισχυρή συνεργασία μας με το Αστυνομικό Τμήμα του Westfield».

Με πληροφορίες της NewYorkPost

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ: «Οι αριστεροί παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Διεθνή / Τραμπ: «Οι αριστεροί παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Σε ανάρτησή του στο Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ διακινεί τη θεωρία ότι οι διαδηλώσεις υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα έγιναν για να «απομακρύνουν την προσοχή από τα νότια σύνορά μας
NEWSROOM
ΗΠΑ: Αστυνομικές επεμβάσεις κατά των φοιτητών - 300 συλλήψεις στη Νέα Υόρκη

Διεθνή / ΗΠΑ: Αστυνομικές επεμβάσεις κατά των φοιτητών - 300 συλλήψεις στη Νέα Υόρκη

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς δήλωσε ότι η «μαζική επιχείρηση» πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του Κολούμπια για την απομάκρυνση όσων διέκοπταν μια ειρηνική διαμαρτυρία
NEWSROOM
Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

Διεθνή / Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

«Όταν προσκαλούμε μια χώρα να ενταχθεί στo NATO, δεν χρειαζόμαστε απλώς μια πλειοψηφία, αλλά την τέλεια συμφωνία μεταξύ και των 32 μελών» δήλωσε από την πλευρά του ο Γενς Στόλτενμπεργκ
NEWSROOM