Οι αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι είναι «αυτές που θα έκανε δευτεροκλασάτη διασημότητα» λέει βιογράφος του Καρόλου

Οι αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι είναι «αυτές που θα έκανε δευτεροκλασάτη διασημότητα» λέει βιογράφος του Καρόλου Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

«Σαστισμένος» δηλώνει πρώην βασιλικός βιογράφος με την αυτοβιογραφία του δούκα του Σάσεξ, σημειώνοντας πως το περιεχόμενο του νέου του βιβλίο είναι ανάλογες από αυτές που θα περίμενε κανείς από «μια δευτεροκλασάτη διασημότητα». 

Όπως τονίζει ο Τζόναθαν Ντίμπλμπι, ο πρίγκιπας Χάρι «κατασκεύασε μια αφήγηση της ζωής του που ξεκινά από το θάνατο της μητέρας του» στη βιογραφία του με τίτλο Spare που κυκλοφορεί την Τρίτη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC, ο Ντίμπλπμι που πήρε συνέντευξη από τον Κάρολο όταν, ως πρίγκιπας της Ουαλίας, αποκάλυψε τη σχέση του με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, τόνισε: «Είμαι σαστισμένος. Είμαι ξαφνιασμένος. Έχει (ο Χάρι) ξεκάθαρα σοβαρά προβλήματα».

«Παρεμπιπτόντως, με ανησυχεί το γεγονός πως όλοι χρησιμοποιούν τη λέξη αποκαλύψεις. Ναι, υπάρχουν προφανώς αποκαλύψεις για το πώς έχασε την παρθενιά του, πήρε ναρκωτικά και πόσους νιώθει πως ίσως έχει σκοτώσει από το Απάτσι του. Όμως, αυτό είναι το είδος το αποκαλύψεων που εν μέρει θα περίμενε κανείς, φαντάζομαι, από μια δευτεροκλασάτη διασημότητα» είπε ο ίδιος. 

Ερωτηθείς για το πώς ενδεχομένως νιώθει για το βιβλίο ο βασιλιάς Κάρολος, ο Ντίμπλμπι απάντησε πως «μπορώ μόνο να φανταστώ πως νιώθει εξαιρετικά πληγωμένος, απογοητευμένος και αδημονεί να δώσει ένα τέλος». 

Όπως σημειώνει, δε θα εκπλαγεί αν ο Χάρι δεν προσκληθεί στη στέψη του βασιλιά καθώς «απλώς θα πυροδοτήσει περαιτέρω τη φωτιά».

Στην αυτοβιογραφία του ο Χάρι περιγράφει πως σε όλη του τη ζωή τον θεωρούν «εφεδρικό», ρίχνοντας φως στην προβληματική, τουλάχιστον δημοσίως από τη στιγμή της γνωριμίας του με τη Μέγκαν Μαρκλ, σχέση με τον αδερφό του. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, ο Γουίλιαμ έφτασε στο σημείο να χειροδικήσει, αρπάζοντάς τον από τον γιακά και ρίχνοντάς τον στο πάτωμα λόγω μιας διένεξης για τη σύζυγό του. 

Επιπλέον, ο δούκας του Σάσεξ περιγράφει προσωπικές του στιγμές και σκηνές από την καριέρα του, από το ότι πήρε ναρκωτικά στην εφηβεία έως το ότι σκότωσε 25 Ταλιμπάν

Το βιβλίο πολύ πριν την κυκλοφορία του έχει προκαλέσει κλυδωνισμούς στη βασιλική οικογένεια, διχάζοντας τη βρετανική κοινή γνώμη. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΧΑΣΑΝ ΠΑΙΚΕΡ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

Διεθνή / Βρετανία: «Καφκική» χαρακτηρίζει την απαγόρευση εισόδου σχολιαστής που έχει επικρίνει το Ισραήλ

Η βρετανική κυβέρνηση ακύρωσε τις ταξιδιωτικές άδειες του Τσενκ Ουιγκούρ και του Χασάν Πάικερ, με τους δύο σχολιαστές να καταγγέλλουν φίμωση της κριτικής προς το Ισραήλ
THE LIFO TEAM
Ο Σάια ΛαΜπέφ γλιτώνει τη φυλακή για τον καβγά του καρναβαλιού στη Νέα Ορλεάνη

Ειδήσεις / Ο Σάια ΛαΜπέφ γλιτώνει τη φυλακή για τον καβγά του καρναβαλιού στη Νέα Ορλεάνη

Ο ηθοποιός δήλωσε ένοχος για τρεις πλημμεληματικές κατηγορίες σωματικής επίθεσης και θα πρέπει να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ, σεμινάρια ευαισθητοποίησης και μαθήματα διαχείρισης θυμού.
THE LIFO TEAM
ΣΑΡΚΟΦΑΓΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΜΥΓΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ

Διεθνή / Εμφανίστηκε για πρώτη φορά σαρκοφάγο παράσιτο, με τα πρώτα θύματά του να εντοπίζονται στο Τέξας

Συναγερμός έχει σημάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τον εντοπισμό για πρώτη φορά εδώ και 60 χρόνια σαρκοφάγου παρασίτου στο Τέξας - Ποιους απειλεί και πώς εξαπλώνεται
THE LIFO TEAM
ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΤΖΙΛ ΜΠΑΪΝΤΕΝ

Διεθνή / Τζο Μπάιντεν: Η σύζυγός του μιλά για την πίεση λίγο πριν αποσυρθεί από τις εκλογές του 2024 - «Δεν είχα επιλογή»

Η Τζιλ Μπάιντεν, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου, μιλά ανοιχτά για τις ημέρες μετά το ντιμπέιτ του συζύγου της με τον Τραμπ, που καθόρισε την πορεία των αμερικανικών προεδρικών εκλογών του 2024 αλλά και την ίδια τη ζωή τους
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε ψήφισμα που περιορίζει την εξουσία του Τραμπ απέναντι στο Ιράν

Ισχυρό πολιτικό πλήγμα για τον Αμερικανό πρόεδρο, καθώς οι βουλευτές ενέκριναν με 215 ψήφους υπέρ και 208 κατά μέτρο που τον υποχρεώνει να ζητά την έγκριση του Κογκρέσου
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΚΟΥΒΕΙΤ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Ιράν: Οι ΗΠΑ διαψεύδουν τους Φρουρούς της Επανάστασης για το χτύπημα στο Κουβέιτ

Το σώμα των Φρουρών υποστήριξε ότι η επίθεση στο αεροδρόμιο του Κουβέιτ οφειλόταν σε δυσλειτουργία του πυραυλικού συστήματος Patriot - «Το Ιράν χτύπησε το αεροδρόμιο με drones σε μια σκόπιμη επίθεση», λέει η Centcom
THE LIFO TEAM