ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Τζόνι Ντεπ ντύθηκε Τζακ Σπάροου και έστειλε μήνυμα σε 11χρονο θαυμαστή του με ανίατη νόσο

Ο Τζόνι Ντεπ ντύθηκε Τζακ Σπάροου για χάρη ενός 11χρονου θαυμαστή του που πάσχει από ανίατη νόσο Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ο Τζόνι Ντεπ ντύθηκε ξανά Τζακ Σπάροου για να στείλει ένα μήνυμα σε έναν 11χρονο θαυμαστή του, που πάσχει από ανίατη νόσο.

Στο πλαίσιο του Ιδρύματος Make-A-Wish, ο Ντεπ μίλησε με το χαρακτηριστικό, ιδιόμορφο ύφος του διάσημου πειρατή στο αγόρι που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ανακουφιστική φροντίδα μετά από πολλαπλές καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις.

Το βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Youtube, Kraken The Box του χρήστη με το όνομα Captain Κori. «Λοιπόν, Cpt Κori, λυπάμαι τρομερά που το έχασα αυτό. Ήθελα να το πω, ξέχασα να το πω, δεν το είπα, θα το πω τώρα. Ακούω να λένε για κάτι το οποίο ονομάζεται κάπως κανάλι YouTube, το οποίο δεν καταλαβαίνω, αλλά γιατί όχι;»

Στη συνέχεια ο Ντεπ, με την ιδιαίτερη ομιλία του Τζακ Σπάροου υπόσχεται να προωθήσει το κανάλι του Cpt. Κori και λέει πως το κανάλι αυτό «θα δημιουργήσει μια υπέροχη εμπειρία ψυχαγωγίας μια συνύπαρξη σε έναν χώρο, που κάποιος βρίσκεται πολύ μακριά, αλλά και ταυτόχρονα πολύ κοντά. Περίεργο και παράξενο (το Youtube)».

»Όμως, θα είμαι μαζί σου να παρακολουθώ τις στιγμές (στο Youtube) και να κάνω Yοutubing. Σου εύχομαι καλή τύχη και είμαι ο νούμερο 1 θαυμαστής σου Cpt. Κori. Με όλον μου τον σεβασμό, φιλιά».

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ