Ατύχημα σε λούνα παρκ στο Λονδίνο: Έσπασε ιμάντας από παιχνίδι- Στο νοσοκομείο δυο άτομα

Ατύχημα σε λούνα παρκ στο Λονδίνο: Έσπασε ιμάντας από παιχνίδι- Στο νοσοκομείο δυο άτομα Facebook Twitter
0

Στιγμές τρόμου έζησαν δυο επισκέπτες σε λούνα παρκ στο Λονδίνο, όταν ένας από τους δυο ιμάντες που συγκρατούσαν μια μεταλλική κάψουλα, έσπασε στον αέρα, ενώ ήταν μέσα.

Το ατύχημα συνέβη στο παιχνίδι Slingshot του λούνα παρκ Winter Wonderland, που βρίσκεται στο Hyde Park του Λονδίνου στη Βρετανία.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε, την ώρα που η κάψουλα αρχίζει να κινείται σπάει ο ιμάντας με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί και να αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα, στηριζόμενη μονάχα στη μια αλυσίδα. Κατόπιν φαίνεται να χτυπάει στη δοκό στήριξης, που φρενάρει και την πορεία της.

Οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ έθεσαν εκτός λειτουργίας το Slingshot και απεγκλώβισαν τους δυο επισκέπτες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις και παροχή πρώτων βοηθειών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κανονιοβολισμούς σε ολόκληρη τη Βρετανία η επέτειος ενός χρόνου από τη στέψη του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Με κανονιοβολισμούς σε ολόκληρη τη Βρετανία η επέτειος ενός χρόνου από τη στέψη του βασιλιά Κάρολου

Με κανονιοβολισμούς στο Λονδίνο, το Εδιμβούργο, το Κάρντιφ και το Γιορκ γιορτάστηκε η επέτειος ενός χρόνου από την στέψη του Βρετανού μονάρχη στις 6 Μαΐου του 2023
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM