Ιταλική «ένεση» απογειώνει τον Μέσι-Ο άνθρωπος πίσω από την απόδοσή του

Ιταλική «ένεση» απογειώνει τον Μέσι-Ο άνθρωπος πίσω από την απόδοσή του Facebook Twitter
0

Υπάρχει ένα μυστικό πίσω από τον Λιονέλ Μέσι και το Μουντιάλ του Κατάρ.

Και το όνομά του: Μαρσέλο Ντ' Αντρέα . Είναι ο άνθρωπος που βοηθά τον άσος της Αργεντινής να διατηρεί την απόδοσή του. 

Ο Αργεντινός σταρ που στοχεύει να δώσει στην «Αλμπισελέστε» τον τρίτο της τίτλο σε Μουντιάλ είχε παρουσιάσει στο παρελθόν κάποια ορθοπεδικά προβλήματα, τα οποία τον δυσκόλευαν σε καθοριστικές στιγμές.

Στο Μουντιάλ του Κατάρ όμως οι επιδόσεις του εντυπωσιάζουν και σύμφωνα με την La Repubblica  ο λόγος είναι ένας 52χρονος φυσιοθεραπευτής που έφερε στην εθνική ομάδα ο άλλοτε «μέγας σκόρερ» της Αργεντινής, Γκάμπριελ Μπατιστούτα.

Με τον Μέσι o Ντ' Αντρέα είναι φίλοι. Τον βοήθησε να αναρρώσει από διάφορους τραυματισμούς, πήγε μάλιστα αρκετές φορές στη Μπαρτσελόνα όσο εκείνος έπαιζε εκεί. Στο πλευρό του Μέσι ήταν και στους χαμένους τελικούς και φυσικά όταν η Αργεντινή κέρδισε το Κόπα Αμέρικα στη Βραζιλία.

Στο ημίχρονο του ημιτελικού με την Κροατία , έκανε ανέλαβε να φροντίσει το οπίσθιο τμήμα του αριστερού μηρού του Μέσι . Ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής επηρεάζεται από το βάρος και την πίεση στο ισχίο. 

Ο Ντ' Αντρέα ασχολήθηκε με τον Μέσι για πρώτη φορά το 2005 . Ήταν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών που κέρδισε στην Ολλανδία. Και σήμερα θα το κάνει για τελευταία φορά σε επίπεδο Εθνικής.

 «Λέω στους Αργεντινούς να απολαύσουν αυτή τη στιγμή, γιατί δεν θα επιστρέψω. Σε τέσσερα χρόνια θα είμαι πολύ μεγάλος», δήλωσε ο 35χρονος σούπερ σταρ, που τώρα παίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν για να προετοιμάσει τους πάντες για την αποχώρησή του.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ φέτος είναι το πέμπτο για τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας και είναι επίσης το πέμπτο που μοιράζεται με τον Μαρσέλο Ντ' Αντρέα, τον φίλο του. Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο που, παρόλο που δεν είναι ποδοσφαιριστής, αποτελεί «μέλος» της ομάδας της Αργεντινής.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο φυσικοθεραπευτής διακρίνεται πίσω από τον Μέσι. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιαπωνία: Ο τεχνικός διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβλεπε σε πτήση εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Αθλητισμός / Ιαπωνία: Ο τεχνικός διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβλεπε σε πτήση εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Ο τεχνικός διευθυντής της Ιαπωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταδικάστηκε σε αναστολή 18 μηνών και πρόστιμο 5.000 ευρώ στη Γαλλία μετά τη σύλληψή του σε πτήση με παιδικές πορνογραφικές εικόνες. Η JFA τερμάτισε άμεσα το συμβόλαιό του
LIFO NEWSROOM
Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αθλητισμός / Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αυτή τη φορά, οδήγησε την εθνική ομάδα της Τουρκίας σε σαρωτική επικράτηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων, που φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη
LIFO NEWSROOM
Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Αθλητισμός / Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Ο ποδηλάτης Aurelien Fontenoy κατέρριψε κάθε ρεκόρ ανεβαίνοντας τον Πύργο του Άιφελ με ποδήλατο σε μόλις 12 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, χωρίς να ακουμπήσει το έδαφος. Ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα στο πλαίσιο του πρότζεκτ “The Climb”, που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Οθόνες / When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Η Ελλάδα κάνει τα πρώτα της σοβαρά βήματα για να σταθεί ισότιμα στο ευρωπαϊκό γήπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου - Το νέο ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ, “When Nobody’s Watching”, ρίχνει φως στις ζωές των αθλητριών που παλεύουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς μέχρι χτες είχε κερδίσει εκτός έδρας μόνο τέσσερις φορές για το Κύπελλο Ιντερτότο - Τελευταία εκτός έδρας νίκη στις 2 Αυγούστου του 1969 εναντίον της Λουγκάνο
LIFO NEWSROOM