Κλέβουν bazaar στην Πάτρα: Πήραν τα χρήματα εράνου για παιδιά με καρκίνο

Κλέβουν bazaar στην Πάτρα: Πήραν τα χρήματα εράνου για παιδιά με καρκίνο Facebook Twitter
0

Διπλό χτύπημα διαρρηκτών σε φιλανθρωπικές οργανώσεις στην Πάτρα.

Αρχικά διαρρήκτες «άδειασαν» το γραφείο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «η Φλόγα» στην οδό Φιλοποίμενος, σύμφωνα με το flamis.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, δηλαδή αμέσως μετά το bazaar που διοργάνωσε ο Σύλλογος.

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες πήδηξαν από το μπαλκόνι, μέσω του διπλανού διαμερίσματος, έσπασαν την μπαλκονόπορτα και εισέβαλαν στον χώρο. Άρπαξαν 600 ευρώ από το συρτάρι και μία τηλεόραση, αλλά όχι laptop που ήταν πάνω στο γραφείο.

Μετά την «Φλόγα» διαρρήκτες «χτύπησαν» και το «Φωτεινό Αστέρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr άγνωστοι κατάφεραν και ξήλωσαν την πόρτα των εγκαταστάσεων στην οδό Θεμιστοκλέους και Βορείου Ηπείρου και άρπαξαν περίπου 300 ευρώ, τα οποία επίσης ήταν χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί από bazaar. Επίσης αφαίρεσαν και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Ελλάδα / Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στον επιβατικό σταθμό της Ηγουμενίτσας, το Λιμενικό Σώμα εντόπισε ότι μετέφερε στις αποσκευές του ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο: αρκετές ματσέτες, μαχαίρια διαφόρων μεγεθών, ιαπωνικό «κατάνα» και άλλα
LIFO NEWSROOM