Μενέντεζ: «Ως πρόεδρος της Επιτροπής δεν θα εγκρίνω την πώλησή των F-16 στην Τουρκία»

Μενέντεζ: «Ως πρόεδρος της Επιτροπής δεν θα εγκρίνω την πώλησή των F-16 στην Τουρκία» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ επανέλαβε την πρόθεσή του να μην ενδώσει στις πιέσεις, επιμένοντας στην απόφασή του να μην εκγρίνει την πώληση των F-16 στην Τουρκία.

Ο νόμος NDAA (National Defense Authorization Act) για τον αμυντικό προϋπολογισμό δεν αποτελεί νίκη για την Τουρκία, όπως ξεκαθάρισε σε ανάρτησή του σήμερα, επαναλαμβάνοντας ότι ως πρόεδρος της Επιτροπής δεν θα εγκρίνει την πώληση F-16 στην Τουρκία όσο ο Ερντογάν συνεχίζει τις παραβιάσεις στην περιοχή.

«Σε αντίθεση με ορισμένους ισχυρισμούς, ο αμυντικός προϋπολογισμός δεν αποτελεί νίκη για την Τουρκία. Πρόκειται μόνο για ένα από τα πολλά εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας στη Γερουσία αναφορικά με τις πωλήσεις όπλων. Θα το ξαναπώ. Ως πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων ΔΕΝ θα εγκρίνω τα F-16 για την Τουρκία έως ότου ο Ερντογάν σταματήσει τις παραβιάσεις στην περιοχή», αναφέρει ο Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM
ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Από τα video games στην πολιτική οργή - Τι αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις του δράστη

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις του 31χρονου Κόουλ Τόμας Άλεν αποκαλύπτουν μια σταδιακή μετάβαση από περιεχόμενο σχετικό με βιντεοπαιχνίδια σε ακραία πολιτικά μηνύματα μίσους για τον Τραμπ και την κυβέρνησή του
THE LIFO TEAM