Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «παίκτης της εβδομάδας» στην Ανατολή- Η 18η διάκριση στην καριέρα του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «παίκτης της εβδομάδας» στην Ανατολή- Η 18η διάκριση στην καριέρα του Facebook Twitter
Φωτ: @giannis_an34/Instagram
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε «Παίκτης της Εβδομάδας» (24-30 Οκτωβρίου) στην Ανατολική Περιφέρεια του ΝΒΑ, προσθέτοντας τη 18η σχετική διάκριση στην καριέρα του.

Ο «Greek Freak» κράτησε αήττητους τους Μιλγουόκι Μπακς (ρεκόρ 3-0) την περασμένη εβδομάδα, με μέσο όρο 35,7 πόντους, 15 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1,7 μπλοκ ανά αγώνα, ενώ σούταρε με 55,1% εντός πεδιάς.

Σημείωσε +30 πόντους και +10 ριμπάουντ και στις τρεις αναμετρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των 43 πόντων και των 14 ριμπάουντ στη νίκη επί των Νετς.

Σε πέντε αγώνες της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς, δεν μετράει απώλειες (ρεκόρ 5-0), ενώ έχει μέσο όρο 34,4 πόντους (2ος στο ΝΒΑ), 14 ριμπάουντ (2ος στο ΝΒΑ), 5,8 ασίστ και 1,6 μπλοκ ανά αγώνα, ενώ σουτάρει με 60,4% εντός πεδιάς (10ος στο ΝΒΑ).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurobasket 2025- Ο Κώστας Παπανικολάου έστειλε ηχηρό μήνυμα στους γονείς: ««Αν δίνουμε το κακό παράδειγμα, τι περιμένουμε από τα παιδιά μας;»

Αθλητισμός / Eurobasket 2025- Ο Κώστας Παπανικολάου έστειλε ηχηρό μήνυμα στους γονείς: «Αν δίνουμε το κακό παράδειγμα, τι περιμένουμε από τα παιδιά μας;»

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μίλησε για την πρόκριση της Ελλάδας στα ημιτελικά του Eurobasket και ύψωσε ασπίδα για την «γαλανόλευκη» στο ποδόσφαιρο
LIFO NEWSROOM
Με δάκρυα στα μάτια, ο Μέσι αποχαιρέτησε το κοινό της Αργεντινής - Η αινιγματική απάντηση για το Μουντιάλ 2026

Αθλητισμός / Με δάκρυα στα μάτια, ο Μέσι αποχαιρέτησε το κοινό της Αργεντινής - Η αινιγματική απάντηση για το Μουντιάλ 2026

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αυτός ήταν ο τρόπος που πάντα ονειρευόμουν να κλείσω εδώ», δήλωσε, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι με την «Αλμπισελέστε» μπροστά στο κοινό της
LIFO NEWSROOM