Επίθεση με καυστικό υγρό: «Ήμουν σε απόλυτη άμυνα, δεν μπορούσα να γλιτώσω διαφορετικά» ισχυρίζεται η 38χρονη

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Ήμουν σε απόλυτη άμυνα, δεν μπορούσα να γλιτώσω διαφορετικά» ισχυρίζεται η 38χρονη Facebook Twitter
0

Δηλώσεις μέσα από τη φυλακή έκανε η 38χρονη, η οποία προφυλακίστηκε για την επίθεση με καυστικό υγρό κατά του εν διαστάσει συζύγου της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μιλώντας στο Mega, η προφυλακισθείσα ισχυρίστηκε πως ήταν σε «άμυνα» και έριξε το υγρό γιατί δεν μπορούσε να γλιτώσει αλλιώς από τα χέρια του 36χρονου.

«Ήμουν σε απόλυτη άμυνα, δεν μπορούσα να γλιτώσω από τα χέρια του διαφορετικά» είπε και συνέχισε: «Όταν σε τραβάει, σε χτυπάει, είναι δύο μέτρα…».

Όταν ο δημοσιογράφος σημείωσε πως «κινδυνεύει η ζωή» του 36χρονου, η 38χρονη επεσήμανε πως «δεν δίνει μάχη για τη ζωή του, έχει εγκαύματα δευτέρου βαθμού, μακάρι να γίνει καλά, είμαι συντετριμμένη».

«Η μεταμέλεια είναι λίγο, παρ΄όλα αυτά μου προξένησε» συμπλήρωσε. 

Ερωτώμενη γιατί ζήτησε τη συνάντηση με το θύμα, σημείωσε πως «δεν προκάλεσα καμία συνάντηση, είχαμε βρεθεί πάρα πολλές φορές. Αν οργάνωνα κάτι, θα μπροστά να το κάνω άλλη φορά». 

Τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά του 36χρονου για εμπλοκή κι άλλου ατόμου «ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της. 

Έκανε, και πάλι, καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά από πλευράς του εν διαστάσει συζύγου της αλλά εξήγησε πως δεν ήταν σε θέση να του κάνει μήνυση. «Είχα συναισθήματα γι΄αυτόν τον άνδρα. Αν του έκανα μήνυση θα εκτίει όλη την αναστολή (σ.σ. είχε αποφυλακιστεί με αναστολή 8 ετών), Ήμουν μία γυναίκα εγκλωβισμένη ψυχικά με αυτό τον άνθρωπο, τον αγαπούσα βαθιά και ήλπιζα ότι θα μπορούσα να τον αλλάξω».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ERMINIO ΑΤΤΙΚΗ

Ελλάδα / Η κακοκαιρία Erminio σάρωσε την Αττική αφήνοντας πίσω της εικόνες καταστροφής

Η κακοκαιρία πέρασε αφήνοντας βαθύ αποτύπωμα στο λεκανοπέδιο, υπενθυμίζοντας την ανάγκη για επαγρύπνηση και έγκαιρη ανταπόκριση στις φυσικές καταστροφές που πλήττουν την περιοχή
THE LIFO TEAM
ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΕΚΡΗΞΗ ΦΩΤΙΑ

Ελλάδα / «Βιολάντα»: Το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο υπόγειο σωλήνα που οδήγησε στη φονική έκρηξη

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου, τα οποία είχαν ενημερωθεί για την έντονη δυσοσμία στο εργοστάσιο, χωρίς ωστόσο να προβούν σε κάποια ενέργεια
THE LIFO TEAM