Iron Maiden: Κάτι συμβαίνει με τον Ντίκινσον- Έβρισε (ξανά) οπαδούς σε συναυλία

Κάτι συμβαίνει με τον Ντίκινσον- Έβρισε (ξανά) οπαδούς σε συναυλία των Iron Maiden Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο frontman των Iron Maiden έχει υπάρξει είδωλο για τους απανταχού φανς της metal σκηνής τις τελευταίες τουλάχιστον 4 δεκαετίες.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ο Μπρους Ντίκινσον απασχολεί τα Μέσα όχι για τη φωνή του και την μοναδική του παρουσία επί σκηνής. Ούτε καν για την ερμηνεία του στο τελευταίο, 17ο άλμπουμ της αγαπημένης μπάντας, το Senjutsu.

Ο άλλοτε αγαπημένος frontman έχει αλλάξει συμπεριφορά και απ' ότι φαίνεται επιμένει να τα βάζει με τους φανς που πηγαίνουν στις συναυλίες του. Πολλοί λένε, ότι πάντα ήταν ιδιόρρυθμος αλλά όχι τόσο.

Το έκανε στην Αθήνα σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ το καλοκαίρι, όταν κάποιος οπαδός άναψε ένα καπνογόνο. Μετά από κάποια «γαλλικά» που είπε από σκηνής, χαλώντας την ατμόσφαιρα για όλους τους υπόλοιπους παραβρισκόμενους, απλά έφυγε. Δεν είπε ούτε καληνύχτα. Δεν χαιρέτισε τους χιλιάδες που είχαν πληρώσει κάμποσα (αρκετά) ευρώ για να δουν την συναυλία.

Το έκανε ξανά πριν από λίγες μέρες στην Καλιφόρνια, όταν έπιασε από τα μαλλιά έναν φαν που ανέβηκε στη σκηνή, κατά τη διάρκεια του Aces High.

Το έκανε ξανά χθες - πάλι στην Καλιφόρνια- όταν διέκοψε τη συναυλία για να βρίσει κάποιους που φέρεται να κάπνιζαν μαριχουάνα μέσα στον συναυλιακό χώρο. Σίγουρα δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο, ειδικά για μία τέτοια συναυλία. 

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Υπάρχουν τόσοι γαμ@@@νοι άνθρωποι που καπνίζουν τόσο γαμ@@@νη μαριχουάνα εδώ κάτω. Μου προκαλεί έκπληξη που μπορείτε και με βλέπετε.

«Καημένε Στιβ (Χάρις). Δεν ξέρω αν το ξέρετε, αλλά μισεί τη μαριχουάνα και τη μυρωδιά της, εντάξει; Έτσι, όταν προσπαθεί να παίξει μπάσο, τον γα@@ει. Και εμένα με γα@@ει.

»Είμαι τραγουδιστής, εντάξει; Λοιπόν, θα ζητούσα λίγο σεβασμό. Αν θέλετε να πάτε να γίνετε κομμάτια στο γαμ@@@νο μυαλό σας, βγείτε έξω και κάντε το. Ωραία; Διαφορετικά, θα καταλήξετε σαν αυτό τον γαμ@@@νο εδώ ...».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χώρος ήταν γεμάτος από καπνό και ο Ντίκινσον είχε ήδη πάει προς το κοινό για να κάνει καβγά.

Και μπορεί σε άλλη περίπτωση να μην απασχολούσε μία τέτοια συμπεριφορά τόσο πολύ, αλλά στην περίπτωση του Ντίκινσον απασχολεί ακριβώς επειδή πρόκειται για έναν τραγουδιστή μιας σκληρής μουσικά σκηνής, με ακόμη πιο σκληρά περιστατικά σε συναυλίες τους μέσα στα χρόνια.

Με πληροφορίες του Loudwire/NME
 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΑΒΑΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Διεθνή / Ισπανία: Στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στην Κούβα, εν μέσω κρίσης καυσίμων και απορριμμάτων στην Αβάνα

Στην Αβάνα, η έλλειψη πετρελαίου έχει αρχίσει να παραλύει ακόμη και την αποκομιδή απορριμμάτων, με τους δρόμους να γεμίζουν σκουπίδια και τις αρχές να προχωρούν σε έκτακτα μέτρα
THE LIFO TEAM
Oι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, σύμφωνα με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διεθνή / Oι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, σύμφωνα με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίζει επίσημα ότι οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, στέλνοντας ισχυρό πολιτικό μήνυμα υπέρ της ισότητας των φύλων και των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Νέο βιβλίο αμφισβητεί τον ισχυρισμό ότι ο Ουίλιαμ του έχει επιτεθεί σωματικά

Στα απομνημονεύματά του ο πρίγκιπας Χάρι είχε ισχυριστεί ότι ο Ουίλιαμ τον άρπαξε από το γιακά και τον έριξε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, λόγω διαφωνίας που ξεκίνησε για τη Μέγκαν Μαρκλ
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ, ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΤΖΙΟΥΦΡΕ, ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Δεν διέψευσε ποτέ πως ο πρίγκιπας Άντριου είχε σεξουαλική σχέση με τη Βιρτζίνια Τζιούφρε

Ένα email του 2015 περιλαμβάνει τον ισχυρισμό δημοσιογράφου ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε «συναινετική σεξουαλική σχέση» με τη Βιρτζίνια Τζούφρε, έναν ισχυρισμό που ο Τζέφρι Έπσταϊν δεν αμφισβήτησε
THE LIFO TEAM