ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Κολοράντο: Τρένο έπεσε πάνω σε περιπολικό- Μέσα βρισκόταν 20χρονη με χειροπέδες

Κολοράντο: Τρένο έπεσε πάνω σε περιπολικό- Μέσα βρισκόταν 20χρονη με χειροπέδες Facebook Twitter
0

Οι αρχές του Κολοράντο έδωσαν στη δημοσιότητα ένα δραματικό βίντεο, στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που ένα τρένο έπεσε σε περιπολικό- παρκαρισμένο πάνω στις ράγες- ενώ στο πίσω κάθισμα βρισκόταν μια 20χρονη, με χειροπέδες. 

Το περιστατικό συνέβη στις 16 Σεπτεμβρίου και η Γιαρένι Ρίος- Γκονζάλες, που ήταν μέσα στο περιπολικό, υπέστη πολλαπλά τραύματα. 

Αστυνομικοί σταμάτησαν την 20χρονη, έπειτα από κλήση για καβγά στον δρόμο, κατά τον οποίο βγήκε όπλο. Αφού της έβαλαν χειροπέδες, την τοποθέτησαν στο πίσω κάθισμα του περιπολικού και έκαναν έρευνα στο όχημά της. 

Κάποια στιγμή στο βίντεο- από τις κάμερες στις στολές των αστυνομικών- ακούγεται η κόρνα του τρένου. Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, διαπιστώνουν ότι το τρένο πλησιάζει και πανικοβάλλονται. Ο ένας αστυνομικός φωνάζει στους συναδέλφους του «μείνε πίσω», προκειμένου να μην πλησιάσει το περιπολικό.

Το τρένο χτύπησε το περιπολικό και το παρέσυρε για αρκετά μέτρα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Ρίος Γκονζάλεζ δεν είχε τις αισθήσεις της όταν έφτασε στο νοσοκομείο. Υπέστη πολλούς τραυματισμούς, μεταξύ άλλων κάταγμα στο χέρι για το οποίο απαιτήθηκε χειρουργική επέμβαση, εννέα σπασμένα πλευρά, κάταγμα στο στέρνο και τραύμα στο κεφάλι. 

«Το είδε να έρχεται και άκουσε την κόρνα. Προσπάθησε να κερδίσει την προσοχή των αστυνομικών, τους ούρλιαξε. Προσπάθησε να ξεκλειδώσει την πόρτα. Τα χέρια της ήταν πίσω από την πλάτη της και προσπαθούσε μανιωδώς να ξεκλειδώσει την πόρτα», περιέγραψε ο δικηγόρος της 20χρονης, Πολ Γουίλκινσον. 

«Ποτέ δεν παρκάρεις σε σιδηροδρομικές γραμμές, είναι απίστευτο ότι έκαναν κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε και κατηγόρησε τους αστυνομικούς για τα τραύματα που υπέστη η 20χρονη. Τώρα, διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό. 

Με πληροφορίες από Guardian
 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ