Ο Weeknd σταμάτησε συναυλία- «Η φωνή μου έσβησε»

Ο Weeknd σταμάτησε συναυλία- «Η φωνή μου έσβησε» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο Weeknd αναγκάστηκε να σταματήσει απότομα συναυλία στο Λος Άντζελες, λόγω προβλημάτων με τη φωνή του. 

Ενώ τραγουδούσε την επιτυχία του «Can’t Fell My Face», έφυγε από τη σκηνή, σύμφωνα με τους Los Angeles Times. Ένα άλλο τραγούδι άρχισε να παίζεται για λίγο και μετά άνοιξαν τα φώτα στο SoFi Stadium του Ίνγκλγουντ. 

Η συναυλία σταμάτησε έπειτα από τέσσερα τραγούδια, σύμφωνα με το Reuters και αμέσως μετά ο σταρ εμφανίστηκε στη σκηνή, για να εξηγήσει στον κόσμο τι είχε συμβεί, αλλά και να ζητήσει συγγνώμη. 

«Δεν ξέρω τι συνέβη όταν ούρλιαξα, αλλά απλά έχασα τη φωνή μου. Αυτό με σκοτώνει, δεν θέλω να σταματήσω το σόου. Αλλά δεν μπορώ να σας δώσω τη συναυλία που θέλω», είπε στον κόσμο και τους διαβεβαίωσε ότι θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους. 

«Αλλά θα κάνω μια συναυλία για εσάς πραγματικά σύντομα. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, λυπάμαι πολύ. Δεν μπορώ να σας δώσω αυτό που θέλω», ανέφερε ακόμη μεταξύ άλλων. 

Λίγο αργότερα, ο Weeknd εξήγησε τι συνέβη και με ανάρτηση που έκανε στα social media. 

«Η φωνή μου έσβησε στο πρώτο τραγούδι και είμαι συντετριμμένος. Την ένιωσα να χάνεται και η καρδιά μου σταμάτησε. Ζητώ βαθύτατα συγγνώμη από τους θαυμαστές μου που ήταν εδώ. Υπόσχομαι ότι θα επανορθώσω σε νέα ημερομηνία», έγραψε. 

Η επόμενη εμφάνισή του στο πλαίσιο της περιοδείας «After Hours Til Dawn» είναι προγραμματισμένη για τις 22 Σεπτεμβρίου, στο Τορόντο. 

Με πληροφορίες από CNN, Reuters 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νότια Αφρική: Συνελήφθη ο «βαρόνος των ρινόκερων» για λαθρεμπόριο 964 κεράτων αξίας 14 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Νότια Αφρική: Συνελήφθη ο «βαρόνος των ρινόκερων» για λαθρεμπόριο 964 κεράτων αξίας 14 εκατ. δολαρίων

Ο 83χρονος Τζον Χιουμ, πρώην κτηματομεσίτης και ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ιδιωτικού κοπαδιού ρινόκερων, συνελήφθη στη Νότια Αφρική κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο κεράτων
LIFO NEWSROOM
Προειδοποιητικά πυρά στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας: Απειλείται «ανεξέλεγκτη» σύγκρουση, λέει η Πιονγκγιάνγκ

Διεθνή / Προειδοποιητικά πυρά στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας: Απειλείται «ανεξέλεγκτη» σύγκρουση, λέει η Πιονγκγιάνγκ

Οι νοτιοκορεάτικες ένοπλες δυνάμεις επιβεβαίωσαν πως υπήρξαν προειδοποιητικά πυρά - Είπαν ότι στρατιώτες της Βόρειας Κορέας πέρασαν τα σύνορα κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεών τους στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη
LIFO NEWSROOM
«Πολύ άρρωστοι και πολύ κουρασμένοι»: Η πραγματικότητα του λιμού στη Γάζα που το Ισραήλ αρνείται

Διεθνή / «Πολύ άρρωστοι και πολύ κουρασμένοι»: Η πραγματικότητα του λιμού στη Γάζα που το Ισραήλ αρνείται

Ο ΟΗΕ χαρακτηρίζει επισήμως τη Γάζα ως περιοχή λιμού, με χιλιάδες κατοίκους να υποφέρουν από έλλειψη τροφίμων, αυξημένη φτώχεια και επικίνδυνες συνθήκες διαβίωσης μετά από 22 μήνες πολέμου
THE LIFO TEAM
Κονγκό: Εκρηκτικά ποσοστά σεξουαλικής βίας – Χιλιάδες θύματα χωρίς καμία πρόσβαση σε φροντίδα

Διεθνή / Κονγκό: Εκρηκτικά ποσοστά σεξουαλικής βίας – Χιλιάδες θύματα χωρίς καμία πρόσβαση σε φροντίδα

Η σύγκρουση στο Κονγκό αφήνει τα θύματα σεξουαλικής βίας χωρίς ιατρική και νομική στήριξη. Οι κλινικές έχουν κλείσει, η βοήθεια έχει κοπεί και η ατιμωρησία διαιωνίζει την τραγωδία.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγοράζει το 10% της Intel με 8,9 δισ. – Η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά το 2008

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγοράζει το 10% της Intel με 8,9 δισ. – Η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά το 2008

Η συμφωνία εντάσσεται στη στρατηγική ενίσχυσης της αμερικανικής βιομηχανίας ημιαγωγών και θεωρείται η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά τη διάσωση της αυτοκινητοβιομηχανίας το 2008
ΦΩΤ.: UNSPLASH
Μάικ Πομπέο στους FT: Ο Τραμπ δεν πρέπει να ανταμείψει τον Πούτιν για την επιθετικότητα του στην Ουκρανία

Διεθνή / Μάικ Πομπέο στους FT: Ο Τραμπ δεν πρέπει να ανταμείψει τον Πούτιν για την επιθετικότητα του στην Ουκρανία

Η αποδοχή της παράνομης κατάληψης εδαφών από τη Ρωσία στο Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ θα έστελνε το μήνυμα σε όλους τους δικτάτορες ότι η βία αποδίδει καρπούς.
LIFO NEWSROOM
Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ ανάρμοστος – Δεν υπάρχει μυστική λίστα πελατών του Έπσταϊν»

Διεθνή / Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ ανάρμοστος – Δεν υπάρχει μυστική λίστα πελατών του Έπσταϊν»

Η Γκισλέιν Μάξγουελ, συνεργάτιδα του καταδικασμένου Τζέφρι Έπσταϊν, δηλώνει σε νέα συνέντευξη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά και διαψεύδει την ύπαρξη «λίστας πελατών»
LIFO NEWSROOM