Λάρισα: Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης 40χρονος με ευλογιά των πιθήκων

Λάρισα: Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης 40χρονος με ευλογιά των πιθήκων Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στη μονάδα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ένας 40χρονος άνδρας που νοσεί με ευλογιά των πιθήκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, άνδρας προσήλθε την περασμένη Πέμπτη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου με εξανθήματα που παρέπεμπαν στη νόσο.

Στη συνέχεια, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και ο άνδρας βρέθηκε θετικός στη νόσο. Ο 40χρονος έπειτα απομονώθηκε άμεσα στον ειδικό θάλαμο και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα στη Θεσσαλία που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι πριν ένα μήνα ένας άλλος άνδρας από τη Μαγνησία είχε νοσηλευτεί στο ίδιο νοσοκομείο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM