Η Airbnb απαγορεύει τα πάρτι στα σπίτια που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα της

Η Airbnb απαγορεύει τα πάρτι στα σπίτια που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα της Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Η Airbnb ανακοίνωσε ότι θα καταστήσει μόνιμη την απαγόρευση των πάρτι σε χώρους που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα της, μονιμοποιώντας τους περιορισμούς που είχε θέσει από τον Αύγουστο του 2020.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, από την επιβολή των περιορισμών, καταγράφηκε μείωση 44% σε ετήσια βάση στις καταγγελίες για πάρτι. 

Ωστόσο, αρχικά η Airbnb στόχευε με αυτό το μέτρο στην αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. Τώρα, όμως, η εταιρεία μονιμοποιεί την απαγόρευση των πάρτι ενόψει της θερινής ταξιδιωτικής σεζόν.

«Αυτό είναι ένα ζήτημα για το οποίο δεν ξέρω αν μπορώ να πω ότι θα τελειώσει ποτέ», δήλωσε ο Μπεν Μπρέιντ, εκπρόσωπος της εταιρείας, προσθέτοντας ότι η Airbnb θα συνεχίσει να εργάζεται για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι θα καταργήσει το όριο των 16 ατόμων, επιτρέποντας μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στα σπίτια που μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερα άτομα. 

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 6.600 επισκέπτες και ορισμένοι ιδιοκτήτες αφαιρέθηκαν από την πλατφόρμα το 2021 επειδή επιχείρησαν να παραβιάσουν τον κανόνα για απαγόρευση των πάρτι.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΟΙΟ HANDALA

Διεθνή / Το Ισραήλ κατέλαβε το πλοίο Handala του «Στόλου για την Ελευθερία» που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα

Σε πλάνα που αναμεταδίδονταν απευθείας από τους ακτιβιστές διακρίνονται οι περισσότεροι, καθισμένοι στη γέφυρα, πολλοί με τα χέρια ψηλά - «Οι αλήτες του Νετανιάχου ανέβηκαν στο Handala»
LIFO NEWSROOM
Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Διεθνή / Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Γάζα, πολλοί ενώ αναζητούσαν ανθρωπιστική βοήθεια - Οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός σταμάτησαν, ενώ η πείνα θερίζει αμάχους και παιδιά
LIFO NEWSROOM
Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Διεθνή / Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Η κυβέρνηση Τραμπ υιοθετεί την τεχνητή νοημοσύνη για να καταργήσει μαζικά ομοσπονδιακούς κανονισμούς, με στόχο τη μείωση στο μισό των ρυθμιστικών εντολών ως το 2026
LIFO NEWSROOM
Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Διεθνή / Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Κλιμακώνεται η σύγκρουση στα σύνορα Καμπότζης–Ταϊλάνδης, με περισσότερους από 30 νεκρούς και καταγγελίες για παραβίαση θαλάσσιου χώρου - Σε συναγερμό ΟΗΕ και ASEAN.
LIFO NEWSROOM