Ραφήνα: Νεκρός 42χρονος έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό

Ασθενοφόρο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Άγρια συμπλοκή, που κόστισε τη ζωή σε έναν 42χρονο, έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία της Ραφήνας. 

Η συμπλοκή έγινε έξω από νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, με τουλάχιστον πέντε εμπλεκόμενους και ο 42χρονος μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Το θύμα βρισκόταν σε μπαρ της περιοχής. Επιχειρώντας να πάει στην τουαλέτα, κατά λάθος έσπρωξε έναν με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει λέγοντάς του να βγουν έξω από το μαγαζί, αναφέρουν οι πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης. 

Ο 42χρονος βγήκε από το μαγαζί και πήγε προς ένα στενό. Εκεί οι πέντε του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα αργότερα να καταλήξει, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Άλλες πληροφορίες, του «Πρώτου Θέματος», αναφέρουν ότι οι δράστες ενόχλησαν τη σύντροφο του 42χρονου, εκείνος ζήτησε εξηγήσεις και ακολούθησε ο άγριος ξυλοδαρμός του. Οι δράστες τον χτύπησαν με μπουνιές, κλωτσιές και σιδερογροθιές και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΗ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έλειπαν έγγραφα και κοσμήματα της 59χρονης από το σπίτι - Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και είχε αγοράσει την μονοκατοικία για να είναι κοντά στους συγγενείς της
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχει σκοτώσει τη θεία και την ξαδέλφη μου» - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 54χρονος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή πριν τρεις μήνες και ο ιατροδικαστής εκτιμά πως οι σοροί τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο πριν από έναν μήνα
THE LIFO TEAM
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΡΟΜΟΙ

Ελλάδα / Σε πλήρη λειτουργία οι κάμερες στους δρόμους της Αττικής - Πού θα αναρτώνται τα πρόστιμα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, μέσα σε μόλις δύο ημέρες εντοπίστηκαν περίπου 130 παραβάσεις, με την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη να αποτελεί την πιο συχνή
THE LIFO TEAM