ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Αμάντα Γεωργιάδη: Έγινα γιατρός σήμερα

Αμάντα Γεωργιάδη: Έγινα γιατρός σήμερα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Το ελληνικό κοινό έμαθε την Αμάντα Γεωργιάδη από τη συμμετοχή της στη Eurovision 2022, αλλά χθες η 24χρονη τραγουδίστρια πόζαρε με τη νέα της ιδιότητα. 

«Έγινα γιατρός σήμερα!», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Αμάντα Γεωργιάδη. Η τραγουδίστρια, φορώντας ιατρική ρόμπα, με το στηθοσκόπιο στην τσέπη και κρατώντας στην αγκαλιά της λουλούδια πόζαρε με μια θριαμβευτική έκφραση καθώς κατά τα φαινόμενα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική. 

Μόλις πριν από ένα μήνα η Αμάντα Γεωργιάδη εκπροσώπησε την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Die Together». Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη κατέλαβε την όγδοη θέση, συγκεντρώνοντας 251 βαθμούς, στον διαγωνισμό που κέρδισαν οι Ουκρανοί Kalush Orchestra με το «Stefania»

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Ελλάδα / Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Για δεύτερη μέρα μαίνονται οι πυρκαγιές σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας - Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην φτάσει η φωτιά στην Πάτρα - Στη Χίο οι φλόγες έχουν μπει μέσα στο χωριό Κηπουριές
LIFO NEWSROOM