Η Μαντόνα ποζάρει στο κρεβάτι, ο 50Cent την χλευάζει (ξανά) και οι φανς διχάζονται

Η Μαντόνα ποζάρει στο κρεβάτι, ο 50Cent την χλευάζει (ξανά) και οι φανς διχάζονται Facebook Twitter
Φωτ: Madonna/Instagram
0

Η Μαντόνα ξέρει καλά τον τρόπο να μην πλήττουν ποτέ οι φανς της, κάτι που φροντίζει άλλοτε με τις δηλώσεις άλλοτε με τις πόζες της.

Ωστόσο οι πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, όπου ποζάρει στο κρεβάτι με μαύρες γόβες, μαύρα γυαλιά και τα πόδια της σε πρώτο πλάνο και σέξι διάθεση, περισσότερο δίχασαν και προβλημάτισαν παρά ενθουσίασαν το κοινό της. 

Στις φωτογραφίες, η 63χρονη τραγουδίστρια ποζάρει με κάλτσες πάνω από το γόνατο, μια ρόμπα Versace και ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδες.

«Jet-lag……..», έγραψε στη λεζάντα. 

Η ανάρτηση μετρά περισσότερα από 300.000 likes, με την Τζούλια Φοξ να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 18.1 εκατομμύρια followers της Μαντόνα που ενθουσιάστηκαν με την ανάρτηση, αν και αρκετοί απόρησαν με το κόνσεπτ γράφοντας σχόλια όπως, «Γιατί πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο; Κάνε κάτι άλλο, πέρνα ένα διαφορετικό μήνυμα» και «Χρειάζεσαι βοήθεια άμεσα. Είναι περίεργο όλο αυτό. Προκαλείς και λυπάμαι πολύ για αυτό».

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαντόνα:

Η Μαντόνα ποζάρει στο κρεβάτι, ο 50Cent την χλευάζει (ξανά) και οι φανς διχάζονται Facebook Twitter
Η Μαντόνα ποζάρει στο κρεβάτι, ο 50Cent την χλευάζει (ξανά) και οι φανς διχάζονται Facebook Twitter
Η Μαντόνα ποζάρει στο κρεβάτι, ο 50Cent την χλευάζει (ξανά) και οι φανς διχάζονται Facebook Twitter

Ο 50Cent , από την άλλη, οπωσδήποτε δεν ενθουσιάστηκε καθόλου, αντιθέτως προτίμησε να χλευάσει την 63χρονη τραγουδίστρια, αναδημοσιεύοντας μια πόζα της με το σχόλιο: «Ελπίζω να μην έβαλε κάποιο από τα παιδιά της να τραβήξουν αυτή τη φωτογραφία. LOL στα 63, κάποιος να της πει να ηρεμήσει, σας παρακαλώ».

Η Μαντόνα ποζάρει στο κρεβάτι, ο 50Cent την χλευάζει (ξανά) και οι φανς διχάζονται Facebook Twitter

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 50Cent γράφει χλευαστικά σχόλια για την Μαντόνα, κάτι που είχε ξανακάνει πέρυσι σε παρόμοιες πόζες της τραγουδίστριας, υπονοώντας ότι είναι πολύ μεγάλη για τέτοιες πόζες.  

«Αυτή είναι η Μαντόνα στο κρεβάτι, προσπαθώντας να το κάνει σαν παρθένα [σ.σ. αναφορά στο Like a Virgin] στα 63. LMFAO», είχε γράψει τότε. 

Η Μαντόνα είχε αντιδράσει στα σχόλια, δηλώνοντας απογοητευμένη αφού πίστευε ότι με τον ράπερ ήταν φίλοι. «Ζηλεύεις επειδή δεν θα δείχνεις τόσο ωραίος όπως εγώ ή δεν θα διασκεδάζεις τόσο στην ηλικία μου», απάντησε με τον 50Cent να ζητά αργότερα συγγνώμη. 

Η ανάρτηση που είχε χλευάσει πέρυσι ο 50 Cent:

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM