Κι όμως, η Νικόλ Κίντμαν «ικέτευσε» να φορέσει την φούστα Miu Miu στο Vanity Fair

Η Νικόλ Κίντμαν «ικέτευσε» για να φορέσει την μίνι φούστα Miu Miu στο Vanity Fair Facebook Twitter
Φωτ: Nicole Kidman/Instagram
0

Η Νικόλ Κίντμαν δεν φοβάται να ρισκάρει στην μόδα, ακόμη κι αν σημαίνει πως θα δυσαρεστήσει αρκετούς, όπως έγινε με την σχεδόν μικροσκοπική φούστα Miu Miu στο εξώφυλλο του Vanity Fair.

Μιλώντας με τον Μπαζ Λούρμαν για την Vogue Australia, η 54χρονη ηθοποιός σχολίασε το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο του φετινού Hollywood Issue του Vanity Fair, όπου είχε ποζάρει με μια μίνι φούστα, λέγοντας ότι αρχικά είχαν διαλέξει διαφορετικό outfit για την φωτογράφιση.

Όταν είδε την συγκεκριμένη φούστα, ρώτησε αν περιλαμβάνεται στις επιλογές. «Τους λέω, "Όχι, όχι, όχι, μου αρέσει αυτή! Επιτρέπεται να την φορέσω;"», λέει.

Ακούγοντας την ερώτηση, η στυλίστρια Κέιτ Γκραντ δεν πίστευε στα αυτιά της. «Μου λέει η Κέιτι, "Είσαι διατεθειμένη να φορέσεις αυτό;". Και της λέω, "Aν θα το φορέσω; Σε ικετεύω να το βάλω!"», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Για την ιστορία, έκτοτε η συγκεκριμένη φούστα μαζί με το bralette φορέθηκαν από αμέτρητες σταρ της βιομηχανίας, ανάμεσά τους Χέιλι Μπίμπερ, Έμμα Κόριν και Zendaya. 

Το outfit δια χειρός Miuccia Prada για την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα του Μιλάνου, τον περασμένο Οκτώβριο και πιστό στην low-rise τάση του Y2L, περιλαμβάνει μια φούστα τόσο κοντή που προεξέχουν τα λευκά της τσέπης. 

Το Hollywood Issue του Vanity Fair κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και εκτός από την Νικόλ Κίντμαν, για το εξώφυλλο φωτογραφήθηκαν επίσης οι Ίντρις Έλμπα, Πενέλοπε Κρουζ, Κρίστεν Στιούαρτ και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.  

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλή εκλογές Τραμπ

Διεθνή / Εκλογές στη Χιλή: Ο «Χιλιανός Τραμπ» προηγείται ενόψει δεύτερου γύρου

Γιος πρώην μέλους του ναζιστικού κόμματος και δηλωμένος θαυμαστής του δικτάτορα Αουγκούστο Πινοτσέτ, ο Καστ είναι γνωστός για τις θέσεις του κατά των αμβλώσεων και του γάμου ομοφύλων
THE LIFO TEAM
«Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Διεθνή / «Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Το κόστος ανοικοδόμησης εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 70 δισ. δολάρια, γεγονός που καθιστά τη μεταπολεμική φάση ένα εξαιρετικά ελκυστικό πεδίο για ορισμένες εταιρείες
THE LIFO TEAM
Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Διεθνή / Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Η απόφαση αντανακλά, σύμφωνα με αναλυτές, τη σταδιακή συρρίκνωση των πολιτικών ελευθεριών που είχαν υποσχεθεί στο Χονγκ Κονγκ κατά την επιστροφή του στην κινεζική κυριαρχία το 1997
THE LIFO TEAM