Γαλλία: Παίκτης του ράγκμπι σκοτώθηκε όταν πήδηξε από γέφυρα σε ποτάμι

Γαλλία: Παίκτης ράγκμπι νεκρός, έπειτα από άλμα από γέφυρα Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Παίκτης ράγκμπι στη Γαλλία έχασε τη ζωή του έπειτα από άλμα από γέφυρα, λίγες ώρες μετά τη νίκη της ομάδας του. 

Ο Kelly Meafua έπεσε στον ποταμό Ταρν, κάνοντας άλμα από γέφυρα. Ο συμπαίκτης του, Christopher Voatoa έπεσε στον νερό, αλλά δεν κατάφερε να σώσει τον 32χρονο, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ. 

Ο Voaota μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υποθερμία μετά το συμβάν, αλλά πήρε εξιτήριο. Οι δύο παίκτες σύμφωνα με πληροφορίες γιόρταζαν τη νίκη που είχε πετύχει η ομάδα τους, Montauban, επί της Narbonne λίγες ώρες νωρίτερα, για τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος ράγκμπι. 

Ο θάνατος του Meafua προκάλεσε σοκ στην ομάδα. «Όλος ο σύλλογος είναι σοκαρισμένος και όλοι σκέφτονται την σύζυγό του, τα παιδιά του, τους συμπαίκτες του και γενικότερα όποιον αγαπά την ομάδα», ανέφερε η Montauban σε ανακοίνωση. 

«Ο Kelly ήταν ένας παίκτης που τον συμπαθούσαν όλοι. Η χαρά του για τη ζωή ήταν μεταδοτική. Σήμερα χάσαμε έναν παίκτη, έναν φίλο και έναν αδελφό», ανέφερε ακόμη ο σύλλογος. 

Ο Kelly Meafua γεννήθηκε στη Σαμόα και εγκαταστάθηκε στη Νέα Ζηλανδία όταν ήταν έφηβος, ενώ άρχισε να παίζει ράγκμπι στα 20 χρόνια του. Έπαιξε σε ομάδες στο Όκλαντ και στη συνέχεια στο Σίδνεϊ, προτού πάει στη Γαλλία το 2015. 

Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM