Γιάννης Σκαφτούρος: Και ελικόπτερο στις έρευνες για τον εντοπισμό των εκτελεστών του

Ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI
0

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρχές για τον εντοπισμό των εκτελεστών του Γιάννη Σκαφτούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δράστες είναι πιθανότατα τέσσερα άτομα, τα οποία επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες. 

Οι δράστες «γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο στην αυλή του εξοχικού του σπιτιού, στα Δερβνενοχώρια, όπου βρισκόταν με περίπου 10 άτομα, συγγενείς και φίλοι λόγω των εορτών.

Από τις σφαίρες τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κόρη του, 22 ετών και ένας 45χρονος. Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ο μεν 45χρονος με ασθενοφόρο, η δε κοπέλα με ΙΧ αυτοκίνητο από τον αρραβωνιαστικό της.

Μετά την επίθεση, οι δράστες εξαφανίστηκαν και οι αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Μάλιστα, η ΕΛΑΣ σήκωσε ελικόπτερο το οποίο συνδράμει στις έρευνες από αέρος.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM