Μπούσα: Η σορός της Iryna ταυτοποιήθηκε από το έντονο κόκκινο μανικιούρ της

Μπούσα: Η σορός της Iryna ταυτοποιήθηκε από το έντονο κόκκινο μανικιούρ της Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Η φωτογραφία από το χέρι μιας γυναίκας με έντονο κόκκινο μανικιούρ, έκανε το γύρο του κόσμου δείχνοντας την θηριωδία στην Μπούσα της Ουκρανίας.

Η σορός της γυναίκας αναγνωρίστηκε από αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό της. Ήταν η Iryna, μία make up artist.

Την είδηση επιβεβαίωσε η συνάδελφός της από την Μπούσα Anastasia Subacheva, με ανάρτησή της στο Facebook.

Ανέφερε ότι το θύμα ήταν πελάτισσά, της, που είχε πάει στην περιοχή για να παρακολουθήσει μαθήματα μακιγιάζ.

«Απόψε αφιερώνω αυτή τη βραδιά στη μνήμη της απίστευτης Iryna, που με τη δίψα της για ζωή, τη δύναμη, την ενέργεια και την καλοσύνη μας κέρδισε όλους. Είναι τόσο κακό που δεν ένιωσα τον πόνο της», έγραψε η make-up artist.

Η Anastasia Subacheva θυμάται πώς η γυναίκα σπούδαζε σκληρά και αγαπούσε τη ζωή.

Μάρτυρας των θηριωδιών των Ρώσων κατακτητών στη Μπούκα, ο Maxim Kryvtsov, μίλησε μέσω Facebook για τον θάνατο μιας γυναίκας της οποίας οι φωτογραφίες της σορού της κυκλοφόρησαν από όλα τα μέσα ενημέρωσης του κόσμου.

«Μια γυναίκα με ποδήλατο πλησίαζε στο σημείο. Φορούσε ένα κοντό, μπλε παλτό. Πήγαινε γρήγορα. Δεν σταμάτησε. Διέσχισε τη διασταύρωση. Άδεια και ήσυχη (η διασταύρωση) όπως είναι την παραμονή των Χριστουγέννων. Πυροβολήθηκε από κάποιον στο σημείο ελέγχου. Καπνός και σκόνη», έγραψε.

Σύμφωνα με τον Kryvtsov, η σορός της βρισκόταν σε έναν άδειο δρόμο για περίπου ένα μήνα.

«Τα νύχια της, βαμμένα κόκκινα, ήταν ορατά από τον ουρανό», πρόσθεσε ο Kryvtsov.

Υπενθυμίζεται ότι η Ουκρανία κάνει λόγο για εγκλήματα πολέμου στη Μπούσα με σορούς νεκρών να κείτονται στους δρόμους. Τα πτώματα υπολογίζονται σε εκατοντάδες. Οι εικόνες από την περιοχή έκαναν τον γύρο του κόσμου και προκάλεσαν παγκόσμια κατακραυγή.

Η Ρωσία απάντησε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί της Ουκρανίας είναι ψευδείς και οι ρωσικές δυνάμεις είχαν ήδη αποχωρήσει από την πόλη.

Δορυφορικές εικόνες που κυκλοφόρησαν ωστόσο από την Maxar Technologies καταρρίπτουν τους ρωσικού ισχυρισμούς καθώς απεικονίζουν ανθρώπινες σορούς να κείτονται στους δρόμους επί μέρες ολόκληρες, αρκετό καιρό πριν αποχωρήσουν οι ρωσικές δυνάμεις.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θα επιτρέψει στην Ουγγαρία να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο - Τι δήλωσε για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Πούτιν

Διεθνή / Ο Τραμπ θα επιτρέψει στην Ουγγαρία να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο - Τι δήλωσε για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Πούτιν

Τον περασμένο μήνα οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις στις δύο μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες της Ρωσίας (Rosneft και Lukoil) λόγω της άρνησης της Ρωσίας να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Εάν δεν βρέξει μέχρι το τέλος του έτους, η Τεχεράνη θα πρέπει να εκκενωθεί, προειδοποιεί ο πρόεδρος του Ιράν

Διεθνή / «Εάν δεν βρέξει μέχρι το τέλος του έτους, η Τεχεράνη θα πρέπει να εκκενωθεί», προειδοποιεί ο πρόεδρος του Ιράν

«Εάν δεν βρέξει, θα πρέπει να αρχίσουμε να μοιράζουμε το νερό με δελτίο στην Τεχεράνη, γύρω στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου», τόνισε ο Μασούντ Πεζεσκιάν σε τηλεοπτικό του διάγγελμα
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Αυξάνονται οι αιωνόβιοι στη χώρα - 2.000 περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι

Διεθνή / Ιταλία: Αυξάνονται οι αιωνόβιοι στη χώρα - 2.000 περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι

Η μεσογειακή διατροφή θεωρείται εδώ και δεκαετίες ο βασικός παράγοντας μακροζωίας των Ιταλών, σε συνδυασμό με τους ισχυρούς κοινωνικούς δεσμούς και ένα σύστημα υγείας που θεωρείται γενικά ποιοτικό
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Αναστάτωση στα αεροδρόμια με περισσότερες από 1.000 πτήσεις να ακυρώνονται λόγω του shutdown

Διεθνή / ΗΠΑ: Αναστάτωση στα αεροδρόμια με περισσότερες από 1.000 πτήσεις να ακυρώνονται λόγω του shutdown

Παρότι οι αεροπορικές είχαν μόλις 48 ώρες για να τροποποιήσουν τα προγράμματά τους, δήλωσαν υποστηρικτικές προς το σχέδιο της κυβέρνησης, επισημαίνοντας την ανάγκη να διαφυλαχθεί η ασφάλεια
LIFO NEWSROOM
ΛΟΥΒΡΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διεθνή / «Το Λούβρο δεν είναι μουσείο του 21ου αιώνα»: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την ασφάλεια μετά τη ληστεία

Η πρόεδρος και διευθύντρια του Λούβρου δήλωσε σήμερα πως το μουσείο χρειάζεται περισσότερο από ποτέ έναν μετασχηματισμό, για να γίνει «ένα μουσείο του 21ου αιώνα»
LIFO NEWSROOM