Μπούσα: Η σορός της Iryna ταυτοποιήθηκε από το έντονο κόκκινο μανικιούρ της

Μπούσα: Η σορός της Iryna ταυτοποιήθηκε από το έντονο κόκκινο μανικιούρ της Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Η φωτογραφία από το χέρι μιας γυναίκας με έντονο κόκκινο μανικιούρ, έκανε το γύρο του κόσμου δείχνοντας την θηριωδία στην Μπούσα της Ουκρανίας.

Η σορός της γυναίκας αναγνωρίστηκε από αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό της. Ήταν η Iryna, μία make up artist.

Την είδηση επιβεβαίωσε η συνάδελφός της από την Μπούσα Anastasia Subacheva, με ανάρτησή της στο Facebook.

Ανέφερε ότι το θύμα ήταν πελάτισσά, της, που είχε πάει στην περιοχή για να παρακολουθήσει μαθήματα μακιγιάζ.

«Απόψε αφιερώνω αυτή τη βραδιά στη μνήμη της απίστευτης Iryna, που με τη δίψα της για ζωή, τη δύναμη, την ενέργεια και την καλοσύνη μας κέρδισε όλους. Είναι τόσο κακό που δεν ένιωσα τον πόνο της», έγραψε η make-up artist.

Η Anastasia Subacheva θυμάται πώς η γυναίκα σπούδαζε σκληρά και αγαπούσε τη ζωή.

Μάρτυρας των θηριωδιών των Ρώσων κατακτητών στη Μπούκα, ο Maxim Kryvtsov, μίλησε μέσω Facebook για τον θάνατο μιας γυναίκας της οποίας οι φωτογραφίες της σορού της κυκλοφόρησαν από όλα τα μέσα ενημέρωσης του κόσμου.

«Μια γυναίκα με ποδήλατο πλησίαζε στο σημείο. Φορούσε ένα κοντό, μπλε παλτό. Πήγαινε γρήγορα. Δεν σταμάτησε. Διέσχισε τη διασταύρωση. Άδεια και ήσυχη (η διασταύρωση) όπως είναι την παραμονή των Χριστουγέννων. Πυροβολήθηκε από κάποιον στο σημείο ελέγχου. Καπνός και σκόνη», έγραψε.

Σύμφωνα με τον Kryvtsov, η σορός της βρισκόταν σε έναν άδειο δρόμο για περίπου ένα μήνα.

«Τα νύχια της, βαμμένα κόκκινα, ήταν ορατά από τον ουρανό», πρόσθεσε ο Kryvtsov.

Υπενθυμίζεται ότι η Ουκρανία κάνει λόγο για εγκλήματα πολέμου στη Μπούσα με σορούς νεκρών να κείτονται στους δρόμους. Τα πτώματα υπολογίζονται σε εκατοντάδες. Οι εικόνες από την περιοχή έκαναν τον γύρο του κόσμου και προκάλεσαν παγκόσμια κατακραυγή.

Η Ρωσία απάντησε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί της Ουκρανίας είναι ψευδείς και οι ρωσικές δυνάμεις είχαν ήδη αποχωρήσει από την πόλη.

Δορυφορικές εικόνες που κυκλοφόρησαν ωστόσο από την Maxar Technologies καταρρίπτουν τους ρωσικού ισχυρισμούς καθώς απεικονίζουν ανθρώπινες σορούς να κείτονται στους δρόμους επί μέρες ολόκληρες, αρκετό καιρό πριν αποχωρήσουν οι ρωσικές δυνάμεις.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίτερ Μάντελσον στο BBC: «Δεν είδα ποτέ νεαρές γυναίκες στις επισκέψεις μου στον Έπσταϊν»

Διεθνή / Πίτερ Μάντελσον στο BBC: «Δεν είδα ποτέ νεαρές γυναίκες στις επισκέψεις μου στον Έπσταϊν»

«Αν ήξερα ή αν είχα οποιαδήποτε εμπλοκή, φυσικά θα απολογούμουν. Όμως δεν ήμουν ούτε συνένοχος ούτε ενήμερος για όσα έκανε» υποστήριξε στην πρώτη συνέντευξή του μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
Αψηφούν την καταστολή οι διαδηλωτές στο Ιράν – Σκληρές συγκρούσεις καταγράφονται σε βίντεο

Διεθνή / Αψηφούν την καταστολή οι διαδηλωτές στο Ιράν – Σκληρές συγκρούσεις καταγράφονται σε βίντεο

Παρά τη σκληρή καταστολή, τις απειλές για θανατικές ποινές και το μπλακάουτ στο διαδίκτυο, οι διαδηλωτές στο Ιράν συνεχίζουν τις μαζικές κινητοποιήσεις σε δεκάδες πόλεις, με δεκάδες νεκρούς, χιλιάδες συλλήψεις και έντονη διεθνή ανησυχία για κλιμάκωση της κρίσης
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται να έδωσε εντολή για σχέδιο εισβολής στη Γροιλανδία

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται να έδωσε εντολή για σχέδιο εισβολής στη Γροιλανδία

Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να έχει ζητήσει από τους διοικητές των ειδικών δυνάμεων να εκπονήσουν σχέδιο εισβολής, παρά τις αντιδράσεις κορυφαίων στρατιωτικών και τις ανησυχίες για τη συνοχή του ΝΑΤΟ
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Kαλούν τους πολίτες τους να φύγουν άμεσα από τη Βενεζουέλα λόγω επικίνδυνων ένοπλων ομάδων

Διεθνή / ΗΠΑ: Kαλούν τους πολίτες τους να φύγουν άμεσα από τη Βενεζουέλα λόγω επικίνδυνων ένοπλων ομάδων

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι ένοπλες ομάδες φέρεται να στήνουν οδοφράγματα και να ελέγχουν οχήματα προκειμένου να εντοπίσουν Αμερικανούς
THE LIFO TEAM