ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Marvel παρουσίασε την πρώτη μουσουλμάνα σουπερ-ηρωίδα και ο Χάλκ την καλωσόρισε στο «Σύμπαν»

Η Marvel παρουσίασε την πρώτη μουσουλμάνα σουπερ-ηρωίδα και ο Χάλκ την καλωσόρισε στο «Σύμπαν» Facebook Twitter
0

Η πρώτη μουσουλμάνα σούπερ-ηρωίδα της Marvel παρουσιάστηκε στο επίσημο τρέιλερ της νέας σειράς Ms Marvel και οι υπόλοιποι ηθοποιοί του «σύμπαντος» την καλωσορίζουν στην οικογένεια. 

Η Ιμάνι Βελάνι, ενσαρκώνει την Καμάλα Χαν, ένα νέο κορίτσι με μεγάλη φαντασία που λατρεύει το gaming και γράφει φανταστικές ιστορίες για τα σούπερ-είδωλα της. Η ίδια νιώθει περιθωριοποιημένη μέχρι που εκδηλώνει και η ίδια σούπερ-δυνάμεις όπως οι ηρωίδες και οι ήρωες που θαυμάζει. 

Ηθοποιοί που έχουν παίξει άλλους ήρωες της Marvel όπως ο Μαρκ Ράφαλο και η Μπρι Λάρσον χαιρέτησαν την είσοδο του χαρακτήρα της Χαν στο κινηματογραφικό σύμπαν. 

«Η Marvel ανοίγει νέους δρόμους! Σε αγαπώ, @Marvel, που αντανακλάς τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Καλώς ήρθες στην οικογένεια, Καμάλα!» έγραψε ο Μαρκ Ράφαλο. 

Στο τρέιλερ, η ηρωίδα ακούγεται να λέει: «Πάντα πίστευα ότι ήθελα αυτή τη ζωή, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τίποτα από όλα αυτά». 

Εσύ είσαι υπερ-ηρωίδα, Καμάλα. Έγραψε στον δικό της λογαριασμό η «Κάπτεν Μάρβελ», Μπρι Λάρσον. 

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM