Κλειστοί αύριο προληπτικά όλοι οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί

Κλειστοί αύριο προληπτικά όλοι οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Κλειστοί θα παραμείνουν αύριο οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΗΦ, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ ΑμεΑ λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος» που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστοί προληπτικά όλοι οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΑμεΑ) και τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ), στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου και Ανατολικού Τομέα Αττικής, καθώς και στον Δήμο Φυλής της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

Εκτός των ανωτέρω, όπου η τοπική αυτοδιοίκηση ανακοινώνει για τους ανωτέρω λόγους την αναστολή λειτουργίας δομών προσχολικής αγωγής ή και μονάδων πρωτοβάθμιας/δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η ίδια απόφαση καταλαμβάνει και την αναστολή των δομών που προσδιορίζει η παρούσα απόφαση, ακόμα και αν δεν ορίζεται σαφώς στην ανακοίνωση.

«Αναστέλλουμε για αύριο τη λειτουργία των βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, καθώς και των ΚΔΗΔ, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ, με σκοπό να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια κάθε ωφελούμενου και εργαζόμενου από την επικείμενη κακοκαιρία», δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του
LIFO NEWSROOM