Ο Ζελένσκι εξώφυλλο στο New Yorker – Μόνος του με τη σημαία της χώρας του

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εξώφυλλο στο New Yorker – Μόνος του με τη σημαία της χώρας του Facebook Twitter
0

Ένα σκίτσο με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιλέχθηκε για το εξώφυλλο της τελευταίας έκδοσης του περιοδικού The New Yorker, εν μέσω των εχθροπραξιών που συνεχίζονται για 13η ημέρα στο ουκρανικό έδαφος.

Η εικονογράφηση, όπως σημειώνει το περιοδικό, είναι του Barry Blit και φέρει τον τίτλο «Resilience», δηλαδή «ανθεκτικότητα».

Ο Ουκρανός πρόεδρος είναι ντυμένος στρατιωτικά, κρατάει ψηλά τη σημαία της Ουκρανίας, ενώ στέκεται μόνος του με φόντο τις εκρήξεις και το βλέμμα του είναι στραμμένο προς τη Δύση.

Αδιάκοποι βομβαρδισμοί- Προσωρινή «κατάπαυση πυρός» σήμερα για απομάκρυνση αμάχων

Συνεχίζονται αδιάκοποι οι βομβαρδισμοί στην Ουκρανία, την 13η ημέρα του πολέμου, ενώ η Μόσχα μιλά για νέα «κατάπαυση πυρός» σήμερα, προκειμένου να φύγουν άμαχοι από πόλεις που σφυροκοπούνται.

Οι προηγούμενες προσπάθειες να στηθεί επιχείρηση εκκένωσης πόλεων- μεταξύ άλλων της Μαριούπολης- απέτυχαν, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν νέες επιθέσεις. Έτσι, οι νέες διαβεβαιώσεις της Μόσχας αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό από το Κίεβο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος»: Παρέμβαση Μπάιντεν για τις διαμαρτυρίες υπέρ της Γάζας στα πανεπιστήμια

Διεθνή / «Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος»: Παρέμβαση Μπάιντεν για τις διαμαρτυρίες υπέρ της Γάζας στα πανεπιστήμια

Οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα έχουν οδηγήσει σε τουλάχιστον 2.000 συλλήψεις στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, τις τελευταίες δύο εβδομάδες
NEWSROOM
Πρόεδρος Ισραήλ: Mην φοβάστε απέναντι στην τρομακτική αναζωπύρωση του αντισημιτισμού

Διεθνή / «Μίσος και αντισημιτισμός» λέει ο πρόεδρος του Ισραήλ για τις διαμαρτυρίες στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Την ώρα που πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο διαδηλώνουν για τον πόλεμο στη Γάζα ο Ισαάκ Χέρτσογκ καταγγέλλει πως έχουν «μολυνθεί» από το μίσος και τον αντισημιτισμό
NEWSROOM