Αττική οδός: Στις 12.000 ανέρχονται οι αιτήσεις για αποζημιώσεις

Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Αττική οδό Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε περίπου 12.000 ανέρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αιτήσεις αποζημίωσης που υποβλήθηκαν στην εταιρεία «Αττική Οδός», μετά τον εγκλωβισμό και την ταλαιπωρία επιβατών κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις έκλεισε στις 17:00 το απόγευμα και από αύριο αρχίζει η επεξεργασία και ο έλεγχος των στοιχείων που δήλωσαν οι οδηγοί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στόχος είναι σε περίπου σε μια εβδομάδα να αρχίσουν οι πληρωμές των 2.000 ευρώ ανά αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγωγές που αναμένεται να κατατεθούν κατά της εταιρείας της Αττικής Οδού, ανέρχονται σε τουλάχιστον 450, σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει προ ημερών στο iefimerida, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης έχει αναλάβει την εκπροσώπηση πολιτών που αναμένεται να καταθέσουν κατά της εταιρείας για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Βλέπουμε ξανά το χαμόγελο του» - Θετικά νέα για το μωρό που υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι

Ελλάδα / Λάρισα: «Βλέπουμε ξανά το χαμόγελο του» - Θετικά νέα για το μωρό που υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι

Είχε μεταφερθεί με εκτεταμένα εγκαύματα στο 15% του σώματός του και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο - Υπέστη καρδιακή ανακοπή και οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν
LIFO NEWSROOM
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με τηλεφωνικές απάτες: Γνωστή αθλήτρια ανάμεσα στους συλληφθέντες

Ελλάδα / Εξάρθρωση κυκλώματος με απάτες: Γνωστή αθλήτρια με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσά τους

Από τον Φεβρουάριο του 2023 εξαπατούσαν πολίτες σε όλη τη χώρα μέσω εξελιγμένων τηλεφωνικών μεθόδων και πρόσβασης σε τραπεζικά δεδομένα - Εκτιμάται ότι οι απάτες είναι πολύ περισσότερες από όσες έχουν δηλωθεί
LIFO NEWSROOM