ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Τραυματίστηκε Ελληνίδα σκιέρ στο τεράστιο σλάλομ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Τραυματίστηκε Ελληνίδα σκιέρ στο τεράστιο σλάλομ Facebook Twitter
0

Η Ελληνίδα αθλήτρια Μαρία Ελένη Τσιοβόλου τραυματίστηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο. 

Η νέα σκιέρ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος με το τεράστιο σλάλομ, με αποτέλεσμα να μην βαθμολογηθεί. Η Τσιοβόλου είχε άσχημη πτώση και η ιατρική ομάδα έσπευσε θορυβημένη για να διαπιστώσει την κατάσταση της υγεία της. 

Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, εν μέρει εξαιτίας του τεχνητού χιονιού, και είναι ενδεικτικό πως από τις 82 αθλήτριες, δεν κατάφεραν να τερματίσουν περίπου είκοσι. Ανάμεσά τους και η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου το 2018, η Αμερικανίδα Μικαέλα Σίφριν που, εκ των πραγμάτων, δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο της. 

Αθλητισμός
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONSHIP

Αθλητισμός / Από το θαύμα του 2016 στην οικονομική κρίση – Πώς έφτασε η Λέστερ σε δικαστική διαμάχη για 200 εκατ. λίρες

Η Λέστερ Σίτι κατηγορείται για παραβίαση οικονομικών κανονισμών και κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στην Championship - Τι έφερε την κρίση, ο ρόλος του Σιφουέντες και πώς η απόφαση θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Ντούσκου μετά το χρυσό στη Σαγκάη: «Ελπίζω να είμαι παράδειγμα για νέα παιδιά»

Αθλητισμός / Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Ντούσκου μετά το χρυσό στη Σαγκάη: «Ελπίζω να είμαι παράδειγμα για νέα παιδιά»

«Μπορεί να είμαστε μικροί σαν Ελλάδα και άλλοι να νιώθουν τεράστιοι μπροστά μας, αλλά για μας μετρά η ελληνική ψυχή», δήλωσε ο Στέφανος Ντούσκος
LIFO NEWSROOM