Εντοπίστηκε σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη κοντά στη Σίκινο

Εντοπίστηκε σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη κοντά στη Σίκινο Facebook Twitter
Eurokinissi/Φωτογραφία Αρχείου
0

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε σήμερα κοντά στη Σίκινο.

Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Ίου, για ύπαρξη σορού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου «ΜΑΛΤΑ», βορειοανατολικά της Σίκινου.

Άμεσα μετέβη στην περιοχή περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντοπίστηκε η σορός του άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Στη συνέχεια η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Ίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών ο άνδρας φορούσε μπλε μπουφάν, μαύρο τζιν παντελόνι, λευκά παπούτσια, ενώ είχε και γκρι φούτερ στη μέση.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπίτι «στη σκιά» της Ακρόπολης πωλείται για 9.5 εκατομμύρια ευρώ

Ελλάδα / Σπίτι «στη σκιά» της Ακρόπολης πωλείται για 9.5 εκατομμύρια ευρώ

Η τοποθεσία του προσφέρει άμεση πρόσβαση στο σημαντικότερο μνημείο της χώρας, ενώ ταυτόχρονα παραμένει προφυλαγμένο από την έντονη τουριστική κίνηση, δημιουργώντας ένα απρόσμενα ήσυχο περιβάλλον
LIFO NEWSROOM