Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος από επίθεση με μαχαίρι – 15 προσαγωγές

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή οπαδών – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / THESTIVAL
0

Ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του κι άλλοι δύο νεαροί τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Η επίθεση σημειώθηκε περί τη 01.00. Εξετάζεται το ενδεχόμενο το κίνητρο της επίθεσης να ήταν οπαδικές διαφορές, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Κατά τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, οι τρεις νεαροί κινούνταν επί της οδού Γαζή όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση από δράστες που κατά τα φαινόμενα επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα.

Ο 19χρονος να υπέκυψε επιτόπου στα τραύματά του. Οι δύο τραυματίες, αντίστοιχα 19 και 20 ετών, έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή οπαδών – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες Facebook Twitter

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thestival, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε πεζός προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του. Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει τους είπε: «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr στο αιματηρό επεισόδιο συμμετείχαν 30 άτομα. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον 15 προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο επεισόδιο.

Την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM