ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον δεν σκοπεύει να παραιτηθεί για τα πάρτι εν μέσω lockdown

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον δεν σκοπεύει να παραιτηθεί για τα πάρτι εν μέσω lockdown Facebook Twitter
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.
0

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί με αφορμή μια σειρά από πάρτι κατά παράβαση των κανόνων του lockdown στην Ντάουνινγκ Στριτ. Στο πλαίσιο αυτό, δεσμεύτηκε να παραμείνει στο πόστο του συνεχίζοντας τη δουλειά του.

Απαντώντας σε ερωτήσεις στο κοινοβούλιο, ο Τζόνσον κατηγορήθηκε από τον ηγέτη του αντιπολιτεύομενου Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ ότι άλλαξε τα όσα υποστηρίζει αναφορικά με τις συναθροίσεις αυτές και παραπλανά το κοινοβούλιο. Ερωτηθείς εάν θα παραιτηθεί, ο Τζόνσον απάντησε: «Όχι».

«Δεν το αρνούμαι, και για διάφορους λόγους, πολλοί θέλουν να φύγω από τη μέση, αλλά ο λόγος για τον οποίο [ο Στάρμερ] θέλει να φύγω από τη μέση είναι διότι γνωρίζει πως μπορεί κανείς να εμπιστευθεί αυτή την κυβέρνηση ότι θα τα καταφέρει», δήλωσε ο Τζόνσον, προκαλώντας επευφημίες μεταξύ των Συντηρητικών βουλευτών.

«Πήραμε τις σκληρές αποφάσεις, λάβαμε τις σωστές αποφάσεις σε σημαντικά ζητήματα και συγκεκριμένα συνεχίζω αυτή τη δουλειά», σημείωσε. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM