ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

O Μπιλ Μάρεϊ σε κουαρτέτο-έκπληξη σε πάρκο της Νέας Υόρκης

O Μπιλ Μάρεϊ σε κουαρτέτο-έκπληξη σε πάρκο της Νέας Υόρκης Facebook Twitter
0

Ο Μπιλ Μάρεϊ ζέστανε τις καρδιές των περαστικών ένα κρύο απόγευμα στη Νέα Υόρκη, με ένα μίνι ρεσιτάλ-έκπληξη στο Washington Square Park της Νέας Υόρκης. 

Ο 71χρονος μαζί με τους τακτικούς ακομπανιατέρ του, τον τσελίστα Γιαν Βόγκλερ, τη βιονονίστα, Μίρα Γουάνγκ και την πιανίστα Βανέσα Πέρες, έδωσαν μια παράσταση «στο πόδι», προκαλώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα των περαστικών. 

Αφού προέτρεψε τους περαστικούς να τραγουδήσουν μαζί του το "It Ain’t Necessarily So", ο Μάρεϊ απήγγειλε το Dog του ποιητή Λόρενς Φερλινγκέτι, ο οποίος, όπως είπε ο ηθοποιός, «πέρασε πολύ χρόνο σ'αυτό το πάρκο». 


Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Χαμένοι στη Μετάφραση», πρόσθεσε στο ρεπερτόριο του κουαρτέτου το “I Feel Pretty”, αλλά και το “America” από το Γουέστ Σάιντ Στόρι. 

Το κουαρτέτο εξαφανίστηκε όσο ξαφνικά εμφανίστηκε, με τον Μάρεϊ να ανακοινώνει «οι μπάτσοι λένε πως πρέπει να κλείσουμε τα μικρόφωνα. Ας ξηλώσουμε αυτό το μέρος». 

Με πληροφορίες από PageSix
 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ