O Μπιλ Μάρεϊ σε κουαρτέτο-έκπληξη σε πάρκο της Νέας Υόρκης

O Μπιλ Μάρεϊ σε κουαρτέτο-έκπληξη σε πάρκο της Νέας Υόρκης Facebook Twitter
0

Ο Μπιλ Μάρεϊ ζέστανε τις καρδιές των περαστικών ένα κρύο απόγευμα στη Νέα Υόρκη, με ένα μίνι ρεσιτάλ-έκπληξη στο Washington Square Park της Νέας Υόρκης. 

Ο 71χρονος μαζί με τους τακτικούς ακομπανιατέρ του, τον τσελίστα Γιαν Βόγκλερ, τη βιονονίστα, Μίρα Γουάνγκ και την πιανίστα Βανέσα Πέρες, έδωσαν μια παράσταση «στο πόδι», προκαλώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα των περαστικών. 

Αφού προέτρεψε τους περαστικούς να τραγουδήσουν μαζί του το "It Ain’t Necessarily So", ο Μάρεϊ απήγγειλε το Dog του ποιητή Λόρενς Φερλινγκέτι, ο οποίος, όπως είπε ο ηθοποιός, «πέρασε πολύ χρόνο σ'αυτό το πάρκο». 


Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Χαμένοι στη Μετάφραση», πρόσθεσε στο ρεπερτόριο του κουαρτέτου το “I Feel Pretty”, αλλά και το “America” από το Γουέστ Σάιντ Στόρι. 

Το κουαρτέτο εξαφανίστηκε όσο ξαφνικά εμφανίστηκε, με τον Μάρεϊ να ανακοινώνει «οι μπάτσοι λένε πως πρέπει να κλείσουμε τα μικρόφωνα. Ας ξηλώσουμε αυτό το μέρος». 

Με πληροφορίες από PageSix
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM