Αρκούδα εναντίον φουσκωτού ταράνδου- Τα «έβαλε» με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Αρκούδα εναντίον φουσκωτού ταράνδου- Τα «έβαλε» με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση Facebook Twitter
0

Ήθελε να παίξει ή είχε κάποια «ένσταση» για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση; Ο λόγος είναι άγνωστος, αλλά το γεγονός παραμένει: μία αρκούδα τα… έβαλε με φουσκωτό τάρανδο. 

Το περιστατικό συνέβη σε προάστιο του Λος Άντζελες και κάτοικος της περιοχής το κατέγραψε σε βίντεο. Σε αυτό, μια μικρή αρκούδα φαίνεται να τα βάζει με έναν τεράστιο φουσκωτό τάρανδο, κομμάτι της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που είχε τοποθετηθεί στο γκαζόν. 

«Το άκουσα πριν το δω και μόλις σήκωσα το κεφάλι μου, άρπαξα το τηλέφωνό μου και άρχισα να το καταγράφω», δήλωσε στο CNN η Ντόνα Χάργκετ. «Πιστεύω ότι έπαιζε», συμπλήρωσε και εκτίμησε ότι αυτή η αρκούδα ήταν λίγο πιο «θαρραλέα», επειδή δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο. 

«Ήταν αρκετά διασκεδαστικό», παραδέχθηκε και συμπλήρωσε ότι παρότι εμφανίζονται συχνά αρκούδες στη γειτονιά, «παραμένει πολύ συναρπαστικό» να δεις ένας από αυτά τα ζώα, γιατί «είναι πανέμορφα».  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM