Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πολύ σκληρή αξιολόγηση από γιατρούς στη Γαλλία» - Οι αναρτήσεις στο Instagram

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πολύ σκληρή αξιολόγηση από γιατρούς στη Γαλλία» - Οι αναρτήσεις στο Instagram Facebook Twitter
0

Ενάμισι χρόνο μετά την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράστηκε με τους χιλιάδες ακολούθους στο Instagram τις τελευταίες εξελίξεις. 

Η Αννίτα Ναθαναήλ συντρόφευσε την Ιωάννα στο ταξίδι στο Παρίσι, για μία αξιολόγηση από Γάλλους γιατρούς, με την Ιωάννα να αναμεταδίδει τα stories στον προσωπικό της λογαριασμό. Σε ένα από τα βίντεο, η 36χρονη εισέρχεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο “Percy Army Training Hospital” και μιλά στον φακο. 

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τα βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά. Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα», έγραψε η κα Ναθαναήλ και η Ιωάννα έκανε share το μήνυμα στο δικό της προφίλ. 

Στα μέσα Νοεμβρίου, είχε μιλήσει για πρώτη φορά αναλυτικά για την καθημερινότητά της στην παρούσα φάση: ειδικές μάσκες, ειδικά ρούχα, ιαματικό νερό, ειδική περιποίηση για το μάτι της. Η διατροφή της έχει επίσης αλλάξει, καθώς πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένες οδηγίες.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πολύ σκληρή αξιολόγηση από γιατρούς στη Γαλλία» - Οι αναρτήσεις στο Instagram Facebook Twitter
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πολύ σκληρή αξιολόγηση από γιατρούς στη Γαλλία» - Οι αναρτήσεις στο Instagram Facebook Twitter
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πολύ σκληρή αξιολόγηση από γιατρούς στη Γαλλία» - Οι αναρτήσεις στο Instagram Facebook Twitter

Μέσα στο 2022, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέα χειρουργεία, λέει η γιατρός της Μαρία Καλόφωνου, η οποία μίλησε για τις σημαντικές στιγμές που έζησε στο πλευρό της.

«Το πιο σημαντικό ήταν το πρώτο χειρουργείο γιατί δεν ξέραμε πόσο βαθιά έχει πάει το έγκαυμα πέρα από το δέρμα», περιέγραψε και θυμήθηκε την ημέρα που είδαν μαζί το πρόσωπό της μετά τις επεμβάσεις αλλά και την ημέρα που Ιωάννα έμαθε πως η γυναίκα που έκανε την επίθεση εναντίον της έχει συλληφθεί.

«Ήμουν χαμένη εκείνο το διάστημα. Όταν μου δόθηκαν οι απαντήσεις που μου δόθηκαν είπα ότι θα το πολεμήσω και θα τα καταφέρω. Άλλαξε η ψυχολογία μου. Ήταν σα να έβαλα μια παρένθεση και να δόθηκαν κάποιες απαντήσεις, να το έβαλα στην άκρη», ανέφερε η ίδια για τη στιγμή που έμαθε για τη σύλληψη.

«Έχω αποδεχτεί πλέον ότι αυτό που συνέβη θα με ακολουθεί. Έχω επιλέξει η ζωή μου να συνεχίσει και να το κουβαλάω χωρίς να με βαραίνει και να με κάνει να αισθάνομαι άσχημα. Προσπαθώ κάθε φορά να βρίσκω μια ισορροπία» λέει η Ιωάννα.

Στις 27 Οκτωβρίου, η δράστρια είχε κριθεί ομόφωνα ένοχη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για απείθεια. Της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

Ελλάδα / Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

«Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ταυτότητα του παιδιού, την οικογένειά του, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του περιστατικού, να επικοινωνήσει άμεσα»
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Ελλάδα / Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Μεγάλη η καταστροφή στον Αητό Τριφυλλίας, όπου επιχειρούν πάνω από 100 πυροσβέστες - Οι αρχές έχουν εκκενώσει προληπτικά οικισμούς στα Κύθηρα - Εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Εύβοια
LIFO NEWSROOM
Φωτιές σε όλη ην Ελλάδα: Νύχτα μάχης με τα πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Ελλάδα / Φωτιές σε όλη την Ελλάδα: Πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Εκτός ελέγχου εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων η φωτιά στον Αητό Μεσσηνίας - Μάχη με τον χρόνο στην Εύβοια - Διάσπαρτες εστίες χωρίς ανέμους στη Δροσοπηγή - Ζητήθηκε διεθνής βοήθεια
LIFO NEWSROOM