ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι υποψίες της Καρολάιν για παράλληλη σχέση του συζύγου της

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι υποψίες της Καρολάιν για παράλληλη σχέση του συζύγου της Facebook Twitter
0

Υποψίες πως ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διατηρούσε παράλληλη σχέση φέρεται να είχε η Καρολάιν.

Η νέα μητέρα και φοιτήτρια, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά. φέρεται να είχε μιλήσει για το θέμα τον Ιανουάριο του 2021 στη σύμβουλο ψυχικής υγείας, την οποία και επισκέπτονταν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρπου για τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, είχε μιλήσει τις υποψίες που είχε σε μία συνεδρία κατά την οποία δεν ήταν παρών ο σύζυγό της.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία κατά πληροφορίες, η Καρολάιν είχε πει στη σύμβουλο ψυχικής υγείας πως γνώρισε τον σύζυγό της το Πάσχα του 2016 και πως λίγο καιρό αργότερα, τον Ιούλιο, ο πιλότος χώρισε «αυτόν τον μεγάλο έρωτα του από τον χώρο της δουλειάς του».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ήταν λίγοι μήνες πριν από τη δολοφονία της, όταν η ίδια φέρεται να είχε πει στη σύμβουλο ψυχικής υγείας πως υποψιαζόταν ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διατηρούσε παράλληλη σχέση. Φέρεται, μάλιστα, να είχε εκφράσει την ανησυχία της, υποστηρίζοντας πως ο σύζυγός της έλειπε από το σπίτι τις Κυριακές.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, φίλη της Καρολάιν υποστήριξε ότι η νέα φοιτήτρια το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί από τους οικείους της «ή μάλλον την είχε απομακρύνει ο Μπάμπης και δεν μαθαίναμε νέα της», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις υποψίες που είχε η Καρολάιν ότι ο σύζυγός της είχε εξωσυζυγική σχέση η φίλη της ανέφερε πως δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο, «δεν θα συμβιβαζόταν, δεν θα καθόταν μαζί του. Μπορεί γι' αυτό να ήθελε να φύγει από εκείνον.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM