Ένταση στο τέλος του αγώνα μεταξύ Τσιτσιπά και Φονίνι

Ένταση στο τέλος του αγώνα μεταξύ Τσιτσιπά και Φονίνι Facebook Twitter
0

Αν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 2-1 τον Φάμπιο Φονίνι, το τέλος του αγώνα στιγματίστηκε από ένταση ανάμεσα στους δύο αθλητές.

Συγκεκριμένα, στο τέλος του παιχνιδιού ο Φονίνι εξέφρασε ευθέως τη δυσαρέσκειά του στον Τσιτσιπά για τη φερόμενη επικοινωνία που είχε με τον πατέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Πάντα μιλάει [ο πατέρας σου]» λέει μεταξύ άλλων ο Φονίνι στον Τσιτσιπά καθώς δίνουν τα χέρια, με τον δεύτερο να του απαντά ότι δε θα μπορούσε να τον έχει ακούσει ούτως η άλλως, επικαλούμενος την απόσταση. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπήκε καλά στο πρώτο σετ και το έχασε εύκολα με 6-2. Στη συνέχεια ανέβασε ταχύτητα επέβαλε τον ρυθμό του και τελικά πήρε τη νίκη πρόκριση. Μετά το ματς ο Τσιτσιπάς δήλωσε:

«Φανταστική επιστροφή. Δεν ξέρω τι έγινε. Ήθελα να ξαναμπώ στο παιχνίδι και έγινε με κάποιο τρόπο. Πήγα πόντο-πόντο προσπαθώντας να συνέλθω στο ματς. Είχα υπομονή και στις κρίσιμες στιγμές βρήκα σωστά χτυπήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Με πληροφορίες από Tennis365 και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμμανουήλ Καραλής: Στον τελικό του επί κοντώ με 5,60μ- «Μαμά, ρίξε ένα ξεμάτιασμα»

Αθλητισμός / Εμμανουήλ Καραλής: Στον τελικό του επί κοντώ με 5,60μ- «Μαμά, ρίξε ένα ξεμάτιασμα»

Ο Καραλής άφησε το αρχικό ύψος (5.25μ) και μπήκε απευθείας στο 5.45μ, όπου στην πρώτη του προσπάθεια γλίστρησε το κοντάρι του στη βαλβίδα και έπεσε στο στρώμα και έπειτα εκτός στρώματος
NEWSROOM