Άνδρας επιτέθηκε με σφυρί σε ανυποψίαστους πολίτες στο κέντρο του Λονδίνου

Άνδρας επιτέθηκε σε τέσσερα άτομα με σφυρί στο κέντρο του Λονδίνου Facebook Twitter
Pixabay
0

Ένας άνδρας συνελήφθη στο Λονδίνο μετά από επιθέσεις με σφυρί σε τέσσερα άτομα στο κέντρο της πόλης.

Ο 38χρονος επιτέθηκε πρώτα σε δύο γυναίκες στην οδό Regent στις 22:45 περίπου το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι γυναίκες, η μία 30 και η άλλη περίπου 20 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ωστόσο τα τραύματά τους δεν απειλούν τις ζωές τους.

Ο άντρας στη συνέχεια επιτέθηκε με το σφυρί σε μία άλλη γυναίκα περίπου 40 ετών και σε έναν 50χρονο άνδρα σε μια παμπ στην οδό Glasshouse. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Κανείς από τους δύο δεν φέρει σοβαρά τραύματα.

Ο άνδρας συνελήφθη από το προσωπικό ασφαλείας της παμπ και στη συνέχεια παραδόθηκε στους αστυνομικούς με κατηγορίες για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, προτού τεθεί υπό κράτηση σε κεντρικό αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου.

Mε πληροφόιρες του Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Περίπου 250.000 άνθρωποι ενδέχεται να χάσουν τη δουλειά τους έως τα μέσα του 2027

Δύο εκθέσεις από κορυφαίες λογιστικές εταιρείες υπογραμμίζουν το μέγεθος της οικονομικής απειλής, καθώς ο πόλεμος με το Ιράν κλονίζει την επιχειρηματική εμπιστοσύνη
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΟΥΜΕΝ ΡΑΝΤΕΦ

Διεθνή / Ρούμεν Ράντεφ: Ποιος είναι ο φιλορώσος νικητής των εκλογών στη Βουλγαρία - «Άγνωστη» η εξωτερική του πολιτική

Με αυτή την εξέλιξη ίσως να μπει ένα τέλος στην πολιτική αστάθεια που επικρατεί στη χώρα έπειτα από οκτώ εκλογικές αναμετρήσεις σε διάστημα πέντε ετών
THE LIFO TEAM