Πέθανε ξαφνικά ο συνθέτης της μουσικής του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

Πέθανε ξαφνικά ο συνθέτης της μουσικής του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» Facebook Twitter
0

Ο Μάθιου Στράκαν, ο συνθέτης που έγραψε τη θεματική μουσική για το τηλεπαιχνίδι, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» πέθανε σε ηλικία 50 ετών.

Ο Μάθιου Στράκαν έγραψε τη μελωδία για το παιχνίδι, μαζί με τον πατέρα του Κιθ το 1998 και κέρδισε 12 βραβεία για τη μουσική του, από τα οποία, τα 10 για το soundtrack της εκπομπής.

Ο συνθέτης δημιούργησε επίσης μουσική για αρκετά άλλα προγράμματα, όπως το τοκ σόου «Question Time».

Το πτώμα του βρέθηκε από γιατρούς που κλήθηκαν σε διεύθυνση κατοικίας στο Chudleigh Road, στο Τουίκενχαμ της Αγγλίας. Ο θάνατός του έρχεται λίγο αργότερα από όταν του επιβλήθηκε ποινή 10 μηνών με αναστολή για πυρπόληση του σπιτιού του τον Μάρτιο του περασμένου έτους.

Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM