Σεισμός 4,3 Ρίχτερ έξω από τη Νίσυρο

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ έξω από τη Νίσυρο Facebook Twitter
0

Σεισμός 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 16:21 το απόγευμα ανοικτά της Νισύρου και, σύμφωνα με αναφορές, έγινε αισθητός σε κάποια από τα Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή 18 χιλιόμετρα, νοτιοδυτικά της Νισύρου και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 15,7 χιλιόμετρα. 

Πριν δύο 24ωρα, άλλες δύο δονήσεις τεσσάρων Ρίχτερ και άνω είχαν καταγραφεί στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Τήλου και Νισύρου. Την Πέμπτη, μία δόνηση 4 Ρίχτερ καταγράφηκε 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νισύρου με εστιακό βάθος 5,3 χιλιομέτρων και, λίγα λεπτά αργότερα, άλλη μία δόνηση 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Τήλου, με εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα.

Δεν υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Ελλάδα / Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Δεν είναι μόνο γιορτή και οικογενειακά τραπέζια, αλλά και μια ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς ιδιαίτερα τοπικά έθιμα που κρατούν ζωντανή την παράδοση σε κάθε γωνιά της χώρας
THE LIFO TEAM