ΔΕΔΔΗΕ: Ολική καταστροφή γραμμής που ηλεκτροδοτεί 6.000 καταναλωτές σε Βαρυμπόμπη και Αδάμες

ΔΕΔΔΗΕ: Ολική καταστροφή γραμμής που ηλεκτροδοτεί 6.000 καταναλωτές σε Βαρυμπόμπη και Αδάμες Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Μαραθώνιο αγώνα κάνει από το βράδυ της Τρίτης ο ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο δίκτυό του, από την καταστροφική φωτιά στη Βαρυμπόμπη

Από την πυρκαγιά τέθηκαν εκτός λειτουργίας έξι γραμμές Μέσης Τάσης στην περιοχή, οι οποίες επηρέαζαν περίπου 50.000 καταναλωτές, αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ στην ανακοίνωση. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, με άμεση κινητοποίηση των συνεργείων του, επανηλεκτροδοτήθηκαν οι 5 γραμμές και κρίσιμες υποδομές, όπως το αντλιοστάσιο της ΕΥΔΑΠ.

«Μια γραμμή Μέσης Τάσης, η οποία ηλεκτροδοτεί περίπου 6.000 καταναλωτές στη Βαρυμπόμπη και τμήμα των Αδαμών, έχει υποστεί ολική καταστροφή», αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ. 

Για την αποκατάσταση αυτής της γραμμής απαιτείται η αντικατάσταση 230 στύλων Μέσης και Χαμηλής Τάσης, εργασίες επιθεώρησης, συντήρησης και αντικατάστασης σε περίπου 10 χιλιόμετρα Δικτύου Μέσης Τάσης, 33 υποσταθμούς Μέσης Τάσης και 30 χιλιόμετρα Δικτύου Χαμηλής Τάσης καθώς επίσης και εργασίες στις παροχές Χαμηλής Τάσης.

Επί τόπου βρίσκονται πάνω από 200 άτομα τεχνικό προσωπικό, που εργάζονται πυρετωδώς σε όλα τα σημεία στα οποία είναι δυνατή η πρόσβαση, καθώς έως και αυτή την ώρα δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο της κατάσβεσης, αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ. 

Τέλος, ο Διαχειριστής επισημαίνει ότι στο σημείο που ξεκίνησε η πυρκαγιά τη Βαρυμπόμπη δεν υπάρχει Δίκτυο Διανομής και οι πλησιέστερες εγκαταστάσεις Δικτύου βρίσκονται σε απόσταση περίπου 1.000 μέτρων. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM
«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM