Νεκρός βρέθηκε ο αεροπτεριστής στη Βοιωτία - Σε απόκρυμνη πλαγιά του Παρνασσού

Νεκρός βρέθηκε ο αεροπτεριστής στη Βοιωτία - Σε απόκρυμνη πλαγιά του Παρνασσού Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Facebook/Giannis Stathas
0

Νεκρός εντοπίστηκε ο αεροπτεριστής που αγνοείτο στην περιοχή του Παρνασσού. 

Όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε απόκρυμνη πλαγιά της Αράχωβας και αναμένεται βοήθεια για την απομάκρυνση της σορού του από τη δύσβατη περιοχή. 


Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής κ. Μπάλτση «έχει εντοπιστεί χωρίς όμως ακόμη να ξέρουμε την κατάσταση του. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν δύο ελικόπτερα έρευνας-διάσωσης, με διασώστες για να προσεγγίσουν το σημείο».

Υπενθυμίζεται ότι πρωί δύο φίλοι μετέβησαν στην περιοχή της Αράχωβας για να πετάξουν με ανεμόπτερα. Ο ένας από τους δύο προσγειώθηκε κανονικά στο σημείο που είχαν καθορίσει ωστόσο ο δεύτερος δεν έφτασε. Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες στην περιοχή και μετά τις 3:00 το μεσημέρι κλήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εναέρια μέσα για να μπορέσουν να τον εντοπίσουν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Γρίβα: «Ήθελα να αυτοκτονήσω για να πονέσει η Κυριακή, Δεν ξέρω τι έγινε μετά» είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Ήθελα να αυτοκτονήσω για να πονέσει η Κυριακή» είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Ο κατηγορούμενος που αναφέρθηκε σε εξάρτησή του από ναρκωτικά από την ηλικία των 15 ετών και διάγνωση διπολικής διαταραχής ολοκληρώνοντας την απολογία του είπε πως λυπάται πολύ και πως θα ήθελε να είναι αυτός στη θέση της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Ελλάδα / Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Για το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο ΣΚΑ (40.0°C), στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C)
LIFO NEWSROOM