Ο Τζόκοβιτς συνεχάρη τον Τσιτσιπά: «Απόλυτος σεβασμός στον Στέφανο - Θα κερδίσει πολλά Grand Slam» (Βίντεο)

Ο Τζόκοβιτς υποκλίθηκε στον Τσιτσιπά: «Απόλυτος σεβασμός στον Στέφανο - Θα κερδίσει πολλά Grand Slam» (Βίντεο) Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

«Απόλυτος σεβασμός σε εσένα και την ομάδα σου Στέφανε». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Nόβακ Τζόκοβιτς, μετά την κατάκτηση του Roland Garros, φτάνοντας τους 19 τίτλους Grand Slam και αφήνοντας πίσω του τους Φέντερερ και Ναδάλ.

O Nόβακ Τζόκοβιτς, αφού πρώτα απέκλεισε τον «βασιλιά» της χωμάτινης επιφάνειας, Ραφαέλ Ναδάλ, στον τελικό έκαμψε την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον Έλληνα να προηγείται με 2-0 σετ, αλλά τελικά να γνωρίζει την ήττα με 3-2 σετ από τον Σέρβο.

Ο «Νόλε» στις δηλώσεις του κατά την απονομή είχε πολλά να πει για τη σθεναρή αντίσταση που βρήκε από τον 22χρονο Έλληνα τενίστα, αλλά και για τη σχέση αγάπης ανάμεσα στον σερβικό και τον ελληνικό λαό.

Αρχικά, ο Τζόκοβιτς είπε για τον Τσιτσιπά: «Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι αυτήν τη στιγμή για τον Στέφανο Τσιτσιπά, σε έναν τελικό Grand Slam. Είναι αυτά τα παιχνίδια, στα οποία μαθαίνεις περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο. Θα βγει πιο δυνατός από αυτό το παιχνίδι. Και σίγουρα θα κατακτήσει πολλά Grand Slam στην πορεία. Απόλυτος σεβασμός σε εσένα και την ομάδα σου».

Λίγο αργότερα, ο «Τζόκο» ευχαρίστησε τους Έλληνες για τη σχέση... αγάπης πολλών ετών με τους Σέρβους, αλλά και για τη σταθερή στήριξη που έχει ο ίδιος από τους Έλληνες φιλάθλους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Αθλητισμός / Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Η πρόκριση επί της Σαχτάρ και της Σαμσουνσπόρ που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη League Phase του Europa League δεν στάθηκαν αρκετά για να αντισταθμίσει το απογοητευτικό ξεκίνημα στις εγχώριες διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Αθλητισμός / Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη τύπου ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε όρεξη για πολύ κουβέντα, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχασε ένα ματς που έλεγχε από την αρχή
LIFO NEWSROOM
Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Αθλητισμός / Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Ο 30χρονος σούπερ σταρ κοινοποίησε φωτογραφίες με τη μητέρα του, τα αδέρφια του, τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά και στιγμές από την πορεία της Εθνικής Ελλάδας μέχρι το βάθρο του Eurobasket
LIFO NEWSROOM