Υπόθεση Ericsson: Αθώοι οι Λιακουνάκος, Σμπώκος και Κόλεριτζ

Υπόθεση Ericsson: Αθώοι οι Λιακουνάκος, Σμπώκος και Κόλεριτζ Facebook Twitter
eurokinissi
0

Αθώοι για την υπόθεση της προμήθειας των ιπτάμενων ραντάρ της εταιρείας Ericsson κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων τρεος κατηγορούμενοι.

Συγκεκριμένα, αθώοι κρίθηκαν ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, ο πρώην γενικός διευθυντής της διεύθυνσης εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Γιάννης Σμπώκος και ο Βρετανός δικηγόρος Πίτερ Κόλεριτζ.

Οι δικαστές, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα, έκριναν πως δεν στοιχειοθετούνται οι εις βάρος τους κατηγορίες για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και δωροδοκία.

Αντιθέτως, ένοχους έκρινε το δικαστήριο δύο ακόμα κατηγορουμένους στους οποίους επιβλήθηκε ποινή από τρία έως έξι χρόνια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Σήμερα η κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες

Ελλάδα / Αγρότες: Σήμερα η πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες - Κλιμάκωση των κινητοποίησεων ή διάλογος με την κυβέρνηση;

Οι εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων μεταβαίνουν στις Σέρρες ιδιαίτερα απογοητευμένοι και με περισσότερη δυσπιστία απέναντι στην κυβέρνηση, μετά τη χθεσινή παρακράτηση ποσών από τους λογαριασμούς τους λόγω ΕΛΓΑ
THE LIFO TEAM