Υπόθεση Ericsson: Αθώοι οι Λιακουνάκος, Σμπώκος και Κόλεριτζ

Υπόθεση Ericsson: Αθώοι οι Λιακουνάκος, Σμπώκος και Κόλεριτζ Facebook Twitter
eurokinissi
0

Αθώοι για την υπόθεση της προμήθειας των ιπτάμενων ραντάρ της εταιρείας Ericsson κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων τρεος κατηγορούμενοι.

Συγκεκριμένα, αθώοι κρίθηκαν ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, ο πρώην γενικός διευθυντής της διεύθυνσης εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Γιάννης Σμπώκος και ο Βρετανός δικηγόρος Πίτερ Κόλεριτζ.

Οι δικαστές, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα, έκριναν πως δεν στοιχειοθετούνται οι εις βάρος τους κατηγορίες για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και δωροδοκία.

Αντιθέτως, ένοχους έκρινε το δικαστήριο δύο ακόμα κατηγορουμένους στους οποίους επιβλήθηκε ποινή από τρία έως έξι χρόνια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στο Μενίδι:

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε απειλήσει τη 40χρονη Ενκελέιντα ότι θα την σκοτώσει, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί

Ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών - Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της που απειλούσε ότι θα την σκοτώσει - Η 40χρονη είχε προμηθευτεί panic button - Οι αρχές γνώριζαν ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ
NEWSROOM