Κορωνοϊός: 17χρονο αγόρι διασωληνώθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, σύμφωνα με πληροφορίες

Κορωνοϊός: 17χρονο αγόρι διασωληνώθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, σύμφωνα με πληροφορίες Facebook Twitter
0

Ένα 17χρονο αγόρι που νοσεί από κορωνοϊό διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ. 

Ο έφηβος που πάσχει από Covid-19 νοσηλεύεται από χθες διασωληνωμένο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το αγόρι δεν έχει υποκείμενα νοσήματα και οι γιατροί παραμένουν αισιόδοξοι για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος είχε εισαχθεί την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο που είναι αποκλειστικα για νοσηλεία ασθενών με Covid-19 και παρέμεινε για λίγες ημέρες σε απλή κλίνη.

Προχθές η κατάσταση του επιβαρύνθηκε και κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. 

Νοσοκομειακές πηγές μεταφέρουν πως η κατάσταση του είναι βελτιωμένη και ίσως εξεταστεί η αποσωλήνωσή του μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΓΙΔΑ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 9 άτομα για «ραντεβού»-παγίδα και ληστείες στο άλσος Μετεώρων

Σύμφωνα με την αστυνομία, επέλεγαν άνδρες που είχαν κλείσει μέσω διαδικτύου ραντεβού με ανήλικες και, όταν τους συναντούσαν στο άλσος, τους χτυπούσαν και τους λήστευαν
THE LIFO TEAM